Diğer Sporlar

Türk atletler Avrupa turunda

26 Ocak 2017 Perşembe 16:28 - Son Güncelleme 26 Ocak 2017 Perşembe 16:31

Milli sporcular, Balkan Salon ve Avrupa Salon Şampiyonası öncesinde Avusturya, Slovakya ve Ukrayna'daki yarışlarda mücadele edecek.

Avrupa Salon Atletizm Şampiyonası öncesinde hazırlıklarına devam eden milli sporcular, Avusturya, Slovakya ve Ukrayna'daki yarışmalara katılacak.

Türkiye Atletizm Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, Sırbistan'ın başkenti Belgrad'ın 25 Şubat'ta ev sahipliği yapacağı Balkan Salon ve 3-5 Mart tarihlerindeki Avrupa Salon Şampiyonası'na hazırlanan Türk sporcular, hafta sonu Avrupa'nın farklı ülkelerindeki etkinliklerde yarışacak.

Yavuz Can ve Batuhan Altıntaş (400 metre), Enis Ünsal (400 metre engelli), Melike Malkoç (60 metre), Ecem Çalağan (uzun atlama) ve Necati Er (3 adım atlama), 28 Ocak'ta Avusturya'nın başkenti Viyana, 29 Ocak'ta da Slovakya’nın Bratislava şehrindeki yarışmalarda mücadele edecek.

Mustafa Güneş (60 metre engelli) ve Cemre Bitgin (3 adım atlama) ise yalnızca Bratislava'daki etkinlikte sahne alacak.

Salondaki en iyi derecesini 2,21 metreye çıkaran yüksek atlamacı Metin Doğu da 28 Ocak'ta Zaporizhia kentindeki Ukrayna Şampiyonası'nda, Avrupa Salon Şampiyonası barajı 2,25 metreyi aşmaya çalışacak.

İLGİLİ VİDEOLAR

Sıradaki Haber
İstanbul'da pistler ısınıyor
Yükleniyor lütfen bekleyiniz