Diğer Sporlar

Avrupa Motosiklet Akrobasi Şampiyonası'nda final heyecanı

11 Ekim 2019 Cuma 22:10 - Son Güncelleme 11 Ekim 2019 Cuma 22:13

Afyonkarahisar'da yarın başlayacak Avrupa Motosiklet Akrobasi Şampiyonası'nın son ayağı Göbeklitepe Kültür Finali öncesi yarışmacılar hünerlerini sergiledi.

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Ankara Şubesinin ev sahipliğinde, Afyon Motor Spor Merkezi'nde yarın başlayacak organizasyonda mücadele edecek sporcular, Afyonkarahisar'a geldi.

Şampiyonaya katılacak yarışmacıların ekipleri de Dünya Motokros Şampiyonası'nın (MXGP) Türkiye etabının "en iyi padok" ödüllü pisti etrafında hazırlıklarını sürdürüyor.

Motosiklet akrobatları, pistteki antrenmanlarda hünerlerini sergilemeye başladı. Türk sporculardan Hakan Can Namlı, padok alanındaki antrenman sonrası yaptığı açıklamada, Avrupa Akrobasi Şampiyonası Göbeklitepe Kültür Finali'nde Türkiye'yi en iyi şekilde temsil edeceklerini söyledi.

Hakan Can Namlı, Türkiye'de de bu sporun yapıldığını dünyaya göstermek istediklerine dikkati çekti 

"Motosiklet üzerinde farklı şekillerde akrobasi ve drift yapıyoruz. Bu sporun var olduğunu Türkiye'ye daha çok duyurmak istiyoruz. Yabancı uyruklu motosikletli akrobasi yıldızları bizim ülkemize nasıl geliyorlarsa biz de onların ülkelerine gitmek istiyoruz."

Kaynak: AA

Sıradaki Haber
Ragbi Milli Takım antrenörü sosyal medyada gündem oldu
Yükleniyor lütfen bekleyiniz