Diğer Sporlar

Bakan Kasapoğlu: Federasyonlarımızla ve sporcularımızla iletişim halindeyiz

07 Mayıs 2020 Perşembe 21:18 - Son Güncelleme 07 Mayıs 2020 Perşembe 21:25

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, TRT Radyo 1'de yayınlanan Gün Ötesi programında gündemi değerlendirdi. Bakan Kasapoğlu, "Olimpiyat Oyunları'nın ertelenmesini avantaja dönüştürmek istiyoruz.'' dedi.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu TRT Radyo 1'de yayınlanan Gün Ötesi programına konuk oldu. Bakan Kasapoğlu, programda gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

Olimpiyat Oyunları'nın ertelenmesini değerlendiren Bakan Kasapoğlu, "Bu durumu milli sporcularımız için imkana döndürme gayreti içindeyiz. Hemen her gün federasyonlarımızla ve sporcularımızla iletişim halindeyiz" dedi.

Bakan Kasapoğlu, Olimpik ve Paralimpik havuzdaki sporcuların yanı sıra tüm milli sporculara, bu süreçte, kurallar çerçevesinde bakanlığın tesislerini açtıklarının altını çizdi.

"Sayın Cumhurbaşkanımızın spora ve sporcuya verdiği değerle başka bir ülkede örneği olmayan bir tesis yatırımı ortaya koyduk" ifadelerini kullanan Gençlik ve Spor Bakanı, her branşta sporu tabana yaydıklarını vurguladı.

Geçtiğimiz yılda Türkiye'nin birçok branşta parlak bir yılı geride bıraktığını hatırlatan Bakan Kasapoğlu, Avrupa Şampiyonası biletini alan A Milli Futbol Takımından övgüyle bahsetti.

Gençlik ve Spor Bakanı, Ay yıldızlıların elde ettiği başarıların, önümüzdeki süreçte yapacaklarının işareti olduğunu kaydetti.

Bakan Kasapoğlu, Koronavirüs sürecinde, Kredi Yurtlar Genel Müdürlüğünde oynadığı önemli role de değindi.

Yurtların, 70 bin Türk Vatandaşına kucak açtığını belirten Bakan Kasapoğlu, 51 bin vatandaşın karantina sürecini tamamlayarak yolcu edildiğini kaydetti.

Yurtdışından gelen vatandaşlarımızın, karantina sürecini yurtlarda otel konforunda ve aile sıcaklığında geçirdiğini belirten Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Türkiye'nin bu konuda dünyaya örnek teşkil edecek bir organizasyon becerisi ortaya koyduğunu belirtti.

Kaynak: TRT SPOR
 

Sıradaki Haber
Boston Red Sox'dan anlamlı hareket
Yükleniyor lütfen bekleyiniz