Diğer Sporlar

Bilardoda heyecan başladı

24 Kasım 2015 Salı 14:05 - Son Güncelleme 24 Kasım 2015 Salı 14:08

Türkiye 3 Bant Bilardo Şampiyonası 3. etap müsabakalarına 86 sporcu katıldı.

Türkiye 3 Bant Bilardo Şampiyonasının 3. etap müsabakaları Kayseri'de başladı.

Türkiye Bilardo Federasyonu Başkanı Ersan Ercan, Erciyes Dağı'nda Kayseri Büyükşehir Belediyesi'ne ait Kardan Adam tesislerinde gerçekleştirilen şampiyonada yaptığı açıklamada, üçüncü etapta 86 sporcunun mücadele ettiğini söyledi.

Buradaki şampiyonanın milli takıma girme adına çok önemli bir viraj olduğunu belirten Ercan, "Şampiyonanın ilk ayağını şubat ayında Antalya'da, ikinci ayağını mayıs ayında Erzincan'da yaptık. Üçüncü ayağını Kayseri Erciyes'te yapıyoruz. Dördüncü ayağını ise Kırşehir'de yapacağız. Burada 86 sporcu yarışıyor son etaba 32 sporcu kalacak. Onlar da Türkiye şampiyonu olmak ve milli takıma girmek için mücadele edecek. O nedenle bu etabı çok önemsiyoruz. Kıyasıya mücadeleler sergileniyor" diye konuştu.

Ercan, Semih Saygıner, Tayfun Taşdemir ve Murat Naci Çoklu gibi şampiyon bilardocuların da mücadele ettiği şampiyonanın 4 gün süreceğini ve müsabakalarda erkekler, kadınlar ve gençler kategorilerinde 3. etap kupalarının sahiplerini bulacağını ifade etti.

Erciyes AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Murat Cahid Cıngı da Erciyes'te sportif faaliyetlerin çeşitlenmesi için çaba gösterdiklerini, bilardo şampiyonasına da ev sahipliği yapmaktan dolayı mutlu olduklarını söyledi.

Sıradaki Haber
Milli boksör Tatar'ın vefatı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz