Diğer Sporlar

"Bu sene eşsiz bir yarış olacak"

26 Haziran 2020 Cuma 12:20 - Son Güncelleme 26 Haziran 2020 Cuma 12:35

Spor dünyasının en prestijli yarışlarından Fransa Bisiklet Turu, son yılların en özel ve en farklı mücadelesine hazırlanıyor. Fransa Turu Yarış Direktörü Christian Prudhomme, "Bu sene eşsiz ve tekil bir yarış olacak" dedi.

Yol bisikletinin merakla beklenen yarışlarından Fransa Bisiklet Turu'na yaklaşık 2 ay kaldı.Turun yarış direktörü Christian Prudhomme, Fransa Bisiklet Turu'nda yapılacak uygulamalar ve alınacak önlemlerle ilgili açıklamalarda bulundu:

Son yıllardaki 'eşsiz ve tekil' bir yarış düzenleneceğini belirten Prudhomme, bisikletçilerin imza dağıtmamasından kürsüdeki ödül törenine kadar önemli değişiklikler olduğunu belirtti.

Sıkı güvenlik önlemlerinin alınacağının altını çizen yarış direktörü, değişen uygulamaların Criterium du Dauphine yarışında deneneceğini kaydetti.

Prudhomme, Fransa Turu'ndaki tanıtım karavanlarının 100 araçla sınırlanacağını, kürsüdeki geleneksel öpücük fotoğrafının bu yıl verilmeyeceğini ifade etti.

Christian Prudhomme, bisikletçilerin hazırlık döneminden hava şartlarına kadar bir çok faktörün bu sene yarışın gidişatında önemli rol oynayacağını da kaydetti.

Fransa turu'nun test yarışı niteliğindeki Criterium du Dauphine, 12-16 Ağustos'ta; Fransa Turu ise 29 Ağustos - 20 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek. 

Kaynak: TRT SPOR

Sıradaki Haber
Sakarya BB Bisiklet Takımı sezon hazırlıklarını sürdürüyor
Yükleniyor lütfen bekleyiniz