Diğer Sporlar

Dördüncü etapta zafer Kittel'in

05 Temmuz 2016 Salı 18:55 - Son Güncelleme 05 Temmuz 2016 Salı 15:59

Turun dördüncü etabını, Alman bisikletçi Marcel Kittel kazandı.

Yol bisikletinin en prestijli yarışı Fransa Bisiklet Turu'nun (Le Tour de France) dördüncü etabını, Etixx-Quick Step takımının Alman sürücüsü Marcel Kittel kazandı.

Saumur yerel idaresi ile Limoges kenti arasındaki 237,5 kilometrelik parkurda düzenlenen 103. Fransa Bisiklet Turu'nun dördüncü etabını Marcel Kittel, 5 saat 28 dakika 30 saniyelik derecesiyle ilk sırada tamamladı.

Dördüncü etapta, Direct Energie takımından Fransız Bryan Coquard ikinci, Tinkoff takımından Slovak Peter Sagan ise üçüncü sırada yer aldı.

Bu sonuçların ardından Kittel, 2012'den beri yer aldığı Le Tour de France'taki 9. etap galibiyetine ulaştı. Genel klasmandaki liderliğini sürdüren Slovak bisikletçi Peter Sagan ise sarı mayoyu taşımayı sürdürdü.

Turun beşinci etabı, Limoges kenti ile Le Lioran yerel idaresi arasındaki 216 kilometrelik dağlık parkurda yarın koşulacak.

Bu yıl 103'üncüsü organize edilen Fransa Bisiklet Turu, 24 Temmuz Pazar günü Fransa'nın başkenti Paris'te son bulacak. Tura katılan sporcular, 21 etap sonunda 3 bin 519 kilometre pedal çevirecek.

Sıradaki Haber
Fransa'da 2. etap Sagan'ın
Yükleniyor lütfen bekleyiniz