Diğer Sporlar

Boksta hedef altın madalya

19 Mayıs 2014 Pazartesi 13:31 - Son Güncelleme 19 Mayıs 2014 Pazartesi 13:36

Eroğlu: "Şampiyonada tek amacımız yurdumuza altın madalyayla dönmek."

Büyük Bayanlar Boks Milli Takımı Baş Antrenörü Nuri Eroğlu, 31 Mayıs-8 Haziran'da Romanya'da düzenlenecek Büyük Bayanlar Avrupa Boks Şampiyonası'nda altın madalya hedeflediklerini söyledi.

Eroğlu, hazırlıklara 23 Mayıs'a kadar Kastamonu Boks Federasyonunda devam edeceklerini belirtti.

Şampiyonanın başkent Bükreş'te yapılacağını anlatan Eroğlu, "Biz de bu müsabakaya büyük gayretle çalışmaktayız. Marttan bu tarafa on beşer günlük 3 dönem halinde kamp yaptık. Bu ayın 23'ünde Romanya'ya hareket edeceğiz" diye konuştu.

Eroğlu, Romanya'da da antrenmanları sürdüreceklerini vurgulayarak, "31 Mayıs'ta başlayacak şampiyonada tek amacımız başarılı olmak ve yurdumuza altın madalyayla dönmek. Takımımızdan ve boksörlerimizden memnunum. Boksörlerimiz gayet istekli, azimli ve verimli çalışıyor. İyi sonuçla döneceğimizi umut ediyorum" ifadesini kullandı.

Şampiyonaya tam takım katıldıklarını ve her sıklette boksörleri olduğunu dile getiren Eroğlu, şöyle konuştu:

"Takımda tecrübeli arkadaşlarımız var. Gülsüm Tatar, Dünya ve Avrupa şampiyonalarında madalyalar kazanmış tecrübeli bir isim. Ayrıca Avrupa üçüncüsü sporcumuz var. Hepsinden ümitliyiz. İnşallah başarılı şekilde ülkemize döneceğiz. Antrenmanlarımızı planlı, programlı yaptığımız için bazı günler istirahat verdik, bazı günler yoğun çalışmalarımız oldu. Son hazırlıklarımız gayet güzel. Bundan sonra müsabakaya yönelik çalışmalar yapıyoruz. İlk zamanlar kondisyon ve dayanıklılıkla ilgili çalışmalar yapmıştık. Bundan sonra eldiven ve taktik çalışmalarına yoğunlaşacağız. Burada da başarılı olacağımıza inanıyorum."

Sıradaki Haber
Selçuk Aydın yarı finalde veda etti
Yükleniyor lütfen bekleyiniz