Diğer Sporlar

Fury: Beni yastık gibi yumruklayacağını söylemişti

24 Şubat 2020 Pazartesi 17:04 - Son Güncelleme 24 Şubat 2020 Pazartesi 17:18

Deontay Wilder'ı nakavtla yenerek, şampiyonluk kemerini takan Tyson Fury, maçın ardından açıklamalarda bulundu. Fury, "Wilder, beni yastık gibi yumruklayacağını söylemişti. Şişman olduğumu söylemişti. Ona gerekeni gösterdim" dedi.

Büyük Britanyalı Tyson Fury ile Birleşik Amerikalı Deontay Wilder karşılaşmasında büyük heyecan yaşandı. 31 yaşındaki Fury, Wilder'i 7. rauntta nakavtla yenerek, şampiyonluk kemerinin yeni sahibi oldu.

Karşılaşmanın ilk raundunda kontrolü eline geçiren Britanyalı boksör, 5'inci rauntta da Wilder'ı iki kez yere düşürmeyi başardı.

7'inci raunta kadar dövüşmeye devam eden Deontay Wilder, sol kulağındaki kanamanın devam etmesi üzerine antrenörü havlu attı. Kariyerindeki ilk mağlubiyetini alan Wilder, havlu atan antrenörüne de "Bunu neden yaptın?" şeklinde bağırdığı görüldü.

Fury, yeni antrenörünü övdü

Tyson Fury, kariyerinde ilk kez WBC şampiyonu oldu. Maçın ardından kameraların karşısına geçen Fury, yeni antrenörü Sugarhill'e de övgüler yağdırdı.

Antrenörünün boks stilini değiştirdiğinin altını çizen Çingene Kral, "Sugarhill'le 7 haftadır çalışıyorum. Çok daha iyisini de yapabilirim." dedi.

"Beni yastık gibi yumruklayacağını söylemişti. Gerekeni yaptım"

Wilder hakkında da açıklamalarda bulunan Fury, "Beni yastık gibi yumruklayacağını söylemişti. Şişman olduğumu söylemişti. Ona gerekeni gösterdim" ifadesini kullandı.

Rövanşı olacak mı?

31 yaşındaki boksör, "Rövanş maçının olup olmayacağını organizatörler belirleyecek" diye belirtti.

İngiliz basınına bilgiler veren Fury'nin menajeri Frank Warren ise, "Rövanşı kaybeden taraf, 30 gün içinde yeniden maça çıkma talebinde bulunabilir" ifadesini kullandı.

"Joshua'yı da devirebilirim"

Fury'e vatandaşı Anthony Joshua ile maç yapmak isteyip istemediği de soruldu.Britanyalı boksör, "Neden olmasın. İsterse onu da dövebilirim" dedi.

Kaynak: TRT SPOR

Sıradaki Haber
Wilder ile Fury ikinci kez ringe çıkacak
Yükleniyor lütfen bekleyiniz