Diğer Sporlar

Gözler asrın maçında!

22 Nisan 2015 Çarşamba 15:39 - Son Güncelleme 22 Nisan 2015 Çarşamba 16:41

Ünlü boksörler Mayweather ve Pacquiaobu 2 Mayıs'ta asrın maçına çıkacak.

Boksta gözler asrın maçına çevrildi. Pacquiao ile Mayweather 2 Mayıs'ta Orta Siklet Dünya Şampiyonluğu için ringe çıkacak. İki boksör toplam 250 milyon dolarlık rekor para ödülünün sahibi olacak. Şampiyon için hazırlanan özel kemer için de bir milyon dolar harcandı.

Ünlü boksörler Floyd Mayweather ve Manny Pacquiaobu 2 Mayıs'ta asrın maçına çıkacak. Orta Siklet Dünya Şampiyonunu belirleyecek karşılaşma rekor para ödülüyle dikkat çekiyor...

Kazanan 150, kaybeden 100 milyon dolar alacak!

Tarihi buluşmada kazanan unvan ile birlikte 150 milyon doların sahibi olacak. Kaybeden boksör ise ringden 100 milyon dolarla ayrılacak.

Dev maç için hazırlanan kemer göz alıcı...

Ödülüyle dudak uçuklatan karşılaşma için hazırlanan kemer de göz alıcı... 250 milyon dolar ödüllü unvan maçında kazanan özel yapım kemeri beline takacak. Meksikalı bir ustanın ürettiği el yapımı altın kemer için 3 bin zümrüt taş kullanıldı. Özel işçilik ve değerli taşların maliyeti 1 milyon doları buldu.

Muhteşem kemer, Dünya Boks Konsülü Başkanı Mauricio Sulaiman ve eski ağır sıklet bok şampiyonu Larry Holmes, tarafından tanıtıldı.

Milyon dolarlık kemerin üzerinde, Mayweather ve Pacquiaobu'nun yanı sıra efsane boksör Muhammed Ali'nin de resmi bulunuyor.

2 Mayıs'taki Orta Sıklet unvan maçında bu kemer için kozlarını paylaşacak iki boksörün kariyeri başarılarla dolu.

8 farklı sıklette dünya şampiyonu olmayı başaran tek boksör Filipinli Manny Pacquiao çıktığı 64 maçta 57 galibiyet, 5 yenilgi ve 2 beraberlik elde etti.

Unvanın mevcut sahibi Birleşik Amerikalı Floyd Mayweather ise 26'sı nakavt olmak üzere çıktığı 47 müsabakanın tamamını kazandı.
 

İLGİLİ VİDEOLAR

Sıradaki Haber
Boksta 5 madalya
Yükleniyor lütfen bekleyiniz