Diğer Sporlar

Kick Boksta madalyalar dağıldı

10 Nisan 2016 Pazar 22:07 - Son Güncelleme 10 Nisan 2016 Pazar 19:09

Uluslararası Türkiye Açık Kick Boks Turnuvası sona erdi.

Türkiye Kick Boks Federasyonu tarafından Türkiye'de ilk defa düzenlenen Uluslararası Türkiye Açık Kick Boks Turnuvası, Antalya'da sona erdi.

Turgut Özal Spor Salonu'nda, 14 ülkeden yaklaşık bin 350 sporcunun katıldığı organizasyonda müsabakalar, point fighting, kick light, light contact, low kick ve full contact olmak üzere 5 kategoride gerçekleştirdi.

Türkiye Kick Boks Federasyonu Başkanı Salim Kayıcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Uluslararası Türkiye Açık Kick Boks Turnuvası'nı verimli geçtiğini söyledi.

Ülkenin her bölgesinin güvenli olduğunu ifade eden Kayıcı, Türk misafirperverliğini her yerde gösterdiklerini vurguladı.

Organizasyona İsrail'den Azerbaycan'a, Danimarka'dan Yunanistan'a, Makedonya'ya kadar birçok ülkenin katılım gösterdiğine dikkati çeken Kayıcı, "Bu ülkeler, Türkiye'nin güvenli bir ülke olduğunu bildikleri için buraya geldiler ve bize de destek verdiler. Spor turizminin yanında kendi halkımızı, kendi insanımızı tanıtmak bizim görevimiz. Biz de Türk vatandaşı olarak bu görevimizi en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz." dedi.

Salim Kayıcı, uluslararası açık turnuvayı geleneksel hale getirmek istediklerini de sözlerine ekledi.

Organizasyonda, kadınlarda 70 kiloda Hatice Erdoğan, 60 kiloda Remziye Yıldırar, 50 kiloda Hırvatistan'dan Lucija Cıcvara birinci oldu.

Erkeklerde ise 84 kiloda Hüseyin Semerci, 69 kiloda Erdal Hastürk, 57 kiloda Hakan Karakuş ve Tayfun Dönmez, 89 kiloda Enes Karakuş birinciliği elde etti.

Sıradaki Haber
Boksta iki sporcumuz turladı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz