Diğer Sporlar

Şampiyon boksör, kemerini Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hediye edecek

12 Şubat 2021 Cuma 10:01 - Son Güncelleme 12 Şubat 2021 Cuma 10:04  |  Kaynak : İHA

Şampiyon boksör Şükrü Altay, Kiev’de düzenlenecek organizasyonda WBC Asya kemerini kazanması halinde, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hediye edeceğini söyledi.

Hafif ağır sıklette Almanya, Avrupa ve Dünya Kulüpler Şampiyonluğu kemerini kazanan Demir Yumruk lakaplı boksör Şükrü Altay, gözünü şimdi de Asya kemerine dikti. Kiev’de düzenlenecek organizasyonda WBC Asya kemeri için ringde ter dökecek olan Altay, dövüşü kazandığı takdirde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde ziyaret ederek kemerini hediye etmek istediğini belirtti.

Hafif ağır sıklette GBU Almanya, Avrupa ve Dünya Kulüpler Şampiyonluğu kemerlerini kazanan Demir Yumruk lakaplı boksör Şükrü Altay, uzun bir aradan sonra şimdi de gözünü WBC Asya şampiyonluğuna dikti. Şampiyon boksör Altay, Ukrayna’nın başkenti Kiev’de 13 Şubat tarihinde düzenlenecek organizasyonda kemer elde etmek için ringde ter dökecek. Şükrü Altay, ringde Kırgız asıllı Ukraynalı boksör Dzhamal Usmanov ile kozlarını paylaşacak. Daha önceki organizasyonlarda kazandığı kemerleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve Binali Yıldırım’a hediye eden boksör Şükrü Altay, bu turnuvada da kemeri elde ettiği takdirde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde ziyaret ederek kemerini hediye etmek istediğini belirtti.

Sıradaki Haber
Macaristan'da iki mili boksörümüz finalde
Yükleniyor lütfen bekleyiniz