Diğer Sporlar

Tyson Fury mi Deontay Wilder mi?

14 Ocak 2020 Salı 10:40 - Son Güncelleme 14 Ocak 2020 Salı 12:27

Dünyanın merakla beklediği ağır sıklet boks maçı için geri sayım başladı. Tyson Fury ile Deontay Wilder 22 Şubat'taki karşılaşma öncesi kameraların karşısına geçti. Gergin geçen toplantıda iki yenilgisiz boksör birbirlerine meydan okudu.

Ağır Sıklet Boks Dünyasında nefesler tutuldu. Bir tarafta Tyson Fury diğer tarafta Deontay Wilder. 2020 takviminin merakla beklenen maçında geri sayım başladı.

İki yenilgisiz boksör, berabere tamamlanan ilk karşılaşmanın ardından, 22 Şubat'ta bir kez daha ringe çıkmaya hazırlanıyor. Fury ile Wilder, Los Angeles'ta basın mensuplarıyla buluştu.

Zihinsel ve fiziksel olarak maça hazır olduğu gözlenen Fury, köşesini yeni antrenörü Sugar Hill ve eski dünya şampiyonu Andy Lee ile güçlendirdi.

13 ay önceki maç hakkında konuşan Britanyalı boksör, ilk maçta Wilder'ı nakavt edemediğim için hakemler maçı berabere bitirdi ifadesini kullandı.

WBC kemerine sahip olmak istediğini de belirten Fury, "Bu maçta onu nakavt edeceğim" dedi. Sahneye şampiyonluk kemeriyle gelen Wilder ise "Bu maça her zamankinden daha fazla hazırım" şeklinde konuştu.

"22 Şubat'ta yarım kalan işimi bitireceğim" diyen şampiyon boksör, "Ben ormanlar kralı aslanım. Fury'i nakavt edip ringin dışına atacağım" açıklamasında bulundu.

Tyson Fury ile Deontay Wilder'ı karşı karşıya getirecek olan maç 22 Şubat'ta Las Vegas'taki Grand Garden Arena'da oynanacak.

Kaynak: TRT SPOR

Etiketler : Furywilder
Sıradaki Haber
Erzurum'da boks heyecanı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz