Diğer Sporlar

Yeniden ringlere dönüyor

13 Temmuz 2016 Çarşamba 11:02 - Son Güncelleme 13 Temmuz 2016 Çarşamba 08:07

8 farklı sıklette dünya şampiyonu olan Pacquiao, yeniden ringe çıkacak.

Emekli olacağını açıklayan Filipinli boksör, siyasetçi ve hayırsever Manny Pacquiao'nun 5 Kasım'da ringlere geri döneceği açıklandı.

Sekiz farklı sıklette dünya şampiyonluğuna ulaşan tek boksör olan, 37 yaşındaki ünlü sporcunun organizatörü Bob Arum, yaptığı açıklamada, "Pacquiao 5 Kasım'da ringe çıkacak ve boksa geri dönecek. O hem ilgiyi hem de kavgayı seviyor.'' dedi.

Kariyerinde 58 galibiyet, 6 yenilgi, 2 beraberliği bulunan Manny Pacquiao ise, "Benim önceliğim parlamentodaki görevim. Eğer tekrar boksa geri dönmeye karar verirsem bu kesinlikle meclisin tatile girdiği dönemde olacak." şeklinde konuştu.

Pacquiao, daha önce bir kez mağlup olup bir kez de yendiği ABD'li boksör Timothy Bradley'e karşı nisan ayında çıktığı müsabakayı, 12 raunt sonunda hakem kararıyla kazanmış ve Dünya Boks Organizasyonu (WBO) yarı orta sıklet kemerinin sahibi olmuştu.

Ülkesi Filipinler'de milletvekili de olan Pacquiao, karşılaşma sonrası yaptığı, "An itibarıyla emekli olduğumu söyleyebilirim. Evime gidip bu konuyu düşüneceğim." demişti.

Sıradaki Haber
Şipal vizeyi kaptı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz