Diğer Sporlar

''Bu mekanlar, bu yatırımlar sizler için''

21 Ekim 2015 Çarşamba 18:39 - Son Güncelleme 21 Ekim 2015 Çarşamba 18:43

Kılıç: "Gençlik merkezinin tüm imkanlarını sonuna kadar değerlendirin''

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "Gençlik merkezinin tüm imkanlarını sonuna kadar değerlendirin. Göreceksiniz ki hem kendinizi, hem ailenizi mutlu edeceksiniz. Bu mekanlar, bu yatırımlar sizler için" dedi.

Çankırı'da temaslarını sürdüren Kılıç, Çankırı Gençlik Merkezi'ni ziyaretinde yaptığı konuşmada, gençliğe büyük önem verdiklerini söyledi.

Gençlerin kendisini yoğun bir katılımla karşıladığını dile getiren Kılıç, "Demek ki Çankırı'da gençlere yapılan yatırımlarda bir amaca ulaşılmış. İnşallah Çankırı'ya açacağımız ikinci gençlik merkezimiz ile daha fazla gencimize ulaşacağız" diye konuştu.

Gençlere, gençlik merkezinin imkanlarını değerlendirmeleri tavsiyesinde bulunan Kılıç, şunları dile getirdi:

"Gençlik merkezinin tüm imkanlarını sonuna kadar değerlendirin. Göreceksiniz ki hem kendinizi, hem ailenizi mutlu edeceksiniz. Bu mekanlar, bu yatırımlar sizler için. Buralar sizlerin her gün kullanımında olması gereken ve her yönüyle size hizmet etmesi gereken merkezlerdir. Burada yoğun bir katılımın olması da beni mutlu etti."

Yeni bir gençlik merkezi açacaklarını ifade eden Bakan Kılıç, şunları kaydetti:

"Açacağımız ikinci gençlik merkezimizle sayıyı daha da artıracağız, daha fazla gencimize ulaşacağız. Çankırı'ya yapacağımız spor ve tesis yatırımlarıyla çok daha fazla kardeşimize ulaşabileceğimiz ve sizlerin de çok daha fazla kullanabileceği tesisler inşa edeceğiz. Sizden tek bir şey istiyorum, lütfen size sunulan bu imkanları sonuna kadar kullanın. Siz gençler kendinizi geliştirin. Bu imkanları kullanın. Vatana ve millete hayırlı bireyler olun. Ülkemizi daha da ileriye taşıyın. Güvencemiz siz gençlersiniz."

Bakan Kılıç, konuşmasının ardından Gençlik Merkezi'ni gezdi. Kılıç, gençlerle fotoğraf çektirdikten sonra Çankırı'dan ayrıldı.

Sıradaki Haber
Samsun'da hazırlık toplantısı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz