Diğer Sporlar

Dünya şampiyonu Gökhan Seven'e çiçekli karşılama

20 Ekim 2018 Cumartesi 16:09 - Son Güncelleme 20 Ekim 2018 Cumartesi 16:11

Dünya Bilek Güreşi Federasyonunca (WAF) organize edilen ve Türkiye'nin ev sahipliğinde Antalya'da düzenlenen 21. Bedensel Engelliler Bilek Güreşi Dünya Şampiyonası'nda sağ kolda şampiyon olan milli sporcu Gökhan Seven, Erzurum'da çiçeklerle karşılandı.

Antalya'nın Aksu ilçesi Kundu Turizm Bölgesi'ndeki bir otelde düzenlenen organizasyonda milli sporcu Gökhan Seven, 75 kilo erkekler oturarak sağ kolda altın, sol kolda ise gümüş madalya kazandı.

Milli takımın 5'i altın olmak üzere 14 madalya ile tamamladığı turnuvanın ardından memleketi Erzurum'a dönen Seven, havalimanında Kent Konseyi Engelliler Meclisi Koordinatörü Abdullah Keleşoğlu ile Erzurum Engelliler Meclis Başkanı Burhanettin Yeşilyurt ve vatandaşlarca karşılandı.

Yeşilyurt ve Keleşoğlu, çiçek verdikleri Seven'i başarısı dolayısıyla kutladı.

Keleşoğlu, yaptığı açıklamada, dualarla yolcu ettikleri Seven'in başarısıyla gururlandıklarını belirterek, şöyle konuştu:

"Gökhan kardeşimize başarılı olmanın sadece çalışmayla değil, azim göstererek tekniğini de kullanmasını söylemiştik. Allah'a şükürler olsun ki dualarımız kabul odu, kardeşimiz yine dünya şampiyonu olarak bizleri sevince boğdu. Gökhan, bayrağımızı göndere çekip madalyası ile göğsümüzü kabartmıştır."

Milli sporcu Gökhan Seven de bu başarıya ulaşmak için çok çalıştığını aktararak, "Bundan sonraki hedefim olimpiyatlara katılmak. Her müsabaka öncesinde destekleriyle yanımda olarak moral ve motivasyon sağlayan herkese teşekkür ediyorum." ifadesini kullandı.

Sıradaki Haber
Kick Boksta 22 madalya
Yükleniyor lütfen bekleyiniz