Diğer Sporlar

Genç hokeyciler Avrupa Şampiyonası'na hazırlanıyor

19 Nisan 2019 Cuma 17:23 - Son Güncelleme 19 Nisan 2019 Cuma 17:29

21 Yaş Altı Kadın Hokey Mili Takımı, 14-20 Temmuz'da Antalya'nın Alanya ilçesinde düzenlenecek Avrupa Açık Alan Şampiyonası için Osmaniye'de kamp çalışmalarına devam ediyor.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Hokey Sahası'nda antrenör İsmail Yıldız yönetiminde çalışan ay-yıldızlı ekibin kadrosunda 6'sı A Milli Takım'dan olmak üzere 31 sporcu bulunuyor.

İsmail Yıldız, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Osmaniye'deki ilk etap kampının 22 Nisan Pazartesi gününe kadar süreceğini söyledi.

Kampa, A Milli Takım'dan sporcuları da davet ederek moral ve motivasyonu güçlü tutmayı hedeflediklerini aktaran Yıldız, "Çalışmalarımız, istediğimiz düzeyde devam ediyor. Şu ana kadar herhangi bir sakatlık ve aksaklık yaşamadık. Kamplarımız Avrupa Şampiyonası'na kadar sürecek. Şampiyonaya kadar yapacağımız kamplarda 21 Yaş Altı Milli Takım kadromuzu oluşturacağız." diye konuştu.

Milli sporculardan Ayla Aysen, kampın verimli geçtiğini, arkadaşlarıyla azimle çalışarak şampiyonada başarı elde edeceklerine inandığını belirtti.

Perihan Küçükkoç da takım olarak bir üst kategoriye çıkmayı hedeflediklerini kaydetti. 

Kaynak: AA

Sıradaki Haber
Mersin Uluslararası Bisiklet Turu için hazırlıklar tamam
Yükleniyor lütfen bekleyiniz