Diğer Sporlar

Golf'te favoriler sahada

07 Kasım 2013 Perşembe 19:14 - Son Güncelleme 07 Kasım 2013 Perşembe 19:24

Turkish Airlines Open 2013'de Tiger Woods, Justin Rose ve Henrik Stenson sahada.

Dünyanın önemli golf organizasyonlarından Turkish Airlines Open 2013 Golf Turnuvası'nda favori gösterilen dünyaca ünlü oyuncular Tiger Woods, Justin Rose ve Henrik Stenson karşılaşmalarına başladı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın katkılarıyla organize edilen 7-10 Kasım 2013 tarihleri arasında Antalya'nın Serik ilçesine bağlı Belek turizm beldesinde gerçekleştirilen Turkish Airlines Open Golf Turnuvası Max Royal Belek Otel'de yapılıyor.

Yağmur nedeniyle 3 saat gecikmeli başlayan turnuvada fovori gösterilen oyuncular da sahaya çıktı. Dünyaca ünlü ABD'li oyuncu Tiger Woods, Justin Rose ve Henrik Stenson oyunun ilk parında birbirleriyle adeta kıyasıya yarıştı. 7 milyon dolarlık ödülü olan turnuvanın fovori gösterilen sporcularını AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu, eski Gençlik ve Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Fikret Ünlü de izleyenler arasında yer aldı.

Favori gösterilen sporcuların iki bölümlük olan 2 parı bugün havanın kararmasından dolayı tamamlayamayacağı öğrenilirken, ünlü oyuncuların sabahın erken saatlerinden itibaren kaldıkları yerden devam edeceği belirtildi.

Sıradaki Haber
Turkish Airlines Open başladı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz