Diğer Sporlar

Temiz denizler için açık denizde golf

21 Haziran 2018 Perşembe 12:45 - Son Güncelleme 21 Haziran 2018 Perşembe 14:26

Ödüllü kısa filmleriyle adını uluslararası film festivallerinde duyurmayı başaran yönetmen ve aynı zamanda golfçü olan Volkan Karataş, Türkiye kıyılarının kirletilmemesi için açık denizde golf oynadı.

Karataş'ın Türkiye’de bir ilk olarak hayata geçirdiği açık denizde golf turnuvası ‘’Bodrum Yacht Golf Challenge 2018’’in ilk ayağı Türkbükü’nde gerçekleşti. Türkiye kıyılarının kirletilmemesi için farkındalık yaratmak amacıyla planlanan turnuvanın ilk ayağı olan pilot projede, Volkan Karataş açık denizde deneme atışları yaptı.

Kıyılarımız temiz kalsın

İş ve sanat dünyasından tanınmış isimlerinin davetli olduğu "Bodrum Yacht Golf Challenge" ile kıyıların kirletilmemesi için ulusal farkındalık hedefliyor.

Projeyi hayata geçiren Volkan Karataş, turnuvanın gelecek yıllarda farklı şekillerde düzenleneceğini belirterek, ''Denizlerimizin temizliğine gönül vermiş tüm dernek ve sivil toplum kuruluşlarını işbirliğine davet ediyoruz” dedi.

Karataş, projesinin birçok golfçüye ilham kaynağı olduğunu kaydederek,"Yacht Golf projesi için çok sayıda destek ve tebrik mesajı adım" ifadelerini kullandı.

Projesini uluslararası arenaya taşımayı ve başka ülkelerde de açık denizde golf turnuvaları düzenlemeyi hedefleyen Volkan Karataş, amacının denizlerlerdeki kirliliğine dikkat çekmek olduğunu kaydetti.

Sıradaki Haber
Etiyopya'da THY Dünya Golf Kupası heyecanı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz