Diğer Sporlar

Turkish Airlines golf turnuvası başladı

07 Mayıs 2014 Çarşamba 17:11 - Son Güncelleme 07 Mayıs 2014 Çarşamba 17:24

Turkish Airlines Ladies Open Avea Prime Pro-Am Golf Turnuvası başladı.

Avrupa Bayanlar Golf Turnuvası'nın Türkiye ayağı "Turkish Airlines Ladies Open 2014" kapsamında düzenlenen Turkish Airlines Ladies Open Avea Prime Pro-Am Golf Turnuvası başladı.

Belek beldesindeki National Golf Kulübü'nde düzenlenen turnuvada 1 profesyonel bayan golfçü ile 3 amatör golfçüden oluşan takımlar mücadele ediyor.

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, Eski Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Fikret Ünlü, Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Avrupa'nın en ünlü kadın golfçüleri Lee Ann Pace, Charley Hull, Melissa Reid, Laura Davies, iş adamları Rahmi Koç, Fikret Öztürk, Sabri Yiğit ve Bülent Göktuna'nın da yer aldığı turnuvaya 85 sporcu katılıyor.

Rahmi Koç, gazetecilere yaptığı açıklamada, geçen sene turnuvaya hastalığı nedeniyle katılamadığını söyledi.

Antalya'da güneşli bir havada 9 delik golf oynadıklarını ifade eden Koç, "Turnuvada 3 erkek bir profesyonel bayan oynadık. Büyük keyif aldım. 30 yıldır golf oynuyorum. Golf bir taraftan ülkemizde yaygınlaşıyor, bir taraftan da İstanbul'da Avrupa'nın en eski golf kulübünü kapatıyorlar, nasıl oluyor anlamadım" dedi.

Pro-Am Golf Turnuvası'nda dereceye girenler, daha sonra açıklanacak.

Ocak ayında Yeni Zelanda'da başlayan Avrupa Bayanlar Golf Turnuvası'nın Türkiye ayağı "Turkish Airlines Ladies Open 2014", 32 ülkeden 126 profesyonel kadın golfçünün katılımıyla yarın başlayacak.

Sıradaki Haber
Ağaoğlu'na darp cezası
Yükleniyor lütfen bekleyiniz