Diğer Sporlar

(VİDEO) Tiger Woods'un tarihi vuruşu

05 Kasım 2013 Salı 14:30 - Son Güncelleme 05 Kasım 2013 Salı 17:12

Dünyaca ünlü golfçü Woods, Boğaz Köprüsü'nde vuruş yaparak tarihe geçti.

Golfte dünya 1 numarası Tiger Woods, 7-10 Kasım tarihlerinde Antalya'da yapılacak 'Turkish Airlines Open 2013' Turnuvası öncesi, golf sopasını, Asya ve Avrupa kıtalarını birleştiren Boğaziçi Köprüsü'nde salladı.

Woods, köprüde iki kıtayı birleştiren noktaya kurulan platformda, Asya'dan Avrupa'ya doğru çok sayıda atış yaptı.

Dünya 1 numarasının gösterisi sırasında, Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İbrahim İlhami Koç'un yanı sıra yetkililer ve çok sayıda medya kuruluşunun temsilcisi yerinde takip etti.

Yaklaşık 10 atış yaptıktan sonra platform üzerinde poz veren dünyaca ünlü golfçü, daha sonra atışlarına devam etti. Woods etkinlik sırasında sempatik tavırlarıyla da dikkat çekti.

Tiger Woods'un İstanbul'a gelişi yarım saat rötarlı olunca, organizasyonun daha önce açıklanan saatlerinden de yaklaşık 20 dakika sarktı.

Şangay'dan özel uçağıyla Sabiha Gökçen Havalimanı'na gelen Woods, havalimanından helikopterle Boğaziçi Köprüsü'nün Anadolu yakasındaki gişeler tarafına geldi. Buradan araçla köprü üzerine getirilen dünya 1 numarası, önce otobüslerle gösteri atışlarına başladı.

Woods'un tarihi atışları havadan helikopterle görüntüledi.

-Köprünün bir yönü 1 saatliğine trafiğe kapatıldı

Tiger Woods'un gösteri atışı için Boğaziçi Köprüsü'nün Avrupa'dan Asya'ya geçiş yolu 14.00 ile 15.00 saatleri arasında trafiğe kapatıldı.

Geniş güvenlik önlemleri alınan organizasyonda, Asya'dan Avrupa yakasına geçiş yolunun bir şeridi ise karşıdan gelen Metrobüsler için açık tutuldu.

Karşı yönden geçen araç sürücülerinin cep telefonlarının kameralarıyla Tiger Woods'u görüntülemeye çalıştığı görüldü.

-Basın mensupları büyük ilgi gösterdi

"Turkish Airlines Open 2013" Golf Turnuvası öncesi gerçekleştirilen bu önemli organizasyona basın mensupları da büyük ilgi gösterdi.

Muhabirler, foto muhabirleri ve kameramanlardan oluşan medya kuruluşlarının temsilcileri, üzeri açık otobüslerle etkinliğin yapılacağı alana taşındı.

Basın mensupları için getirilen iki otobüs adeta tıklım tıklım doldu. Tarihi atışın gerçekleştiği alanda otobüslerin üzerinden yaklaşık 12 dakika süreyle çekim yapmalarına izin verilen medya mensupları daha sonra köprüden ayrıldı.

Tiger Woods ise fotoğraf çekimleri ve görüntü çekimleri için bir süre daha atışlarına devam etti.

Dünya 1 numarası Sabiha Gökçen Havalimanı'na dönüp, özel uçağıyla turnuvanın yapılacağı Antalya'ya gidecek.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz