Diğer Sporlar

Güreş'e yeni tesis

08 Ekim 2013 Salı 11:31 - Son Güncelleme 10 Ekim 2013 Perşembe 23:38

Elmadağ Kamp Eğitim Merkezi artık Güreşçilerin.

Spor Genel Müdürlüğüne bağlı Ankara Elmadağ Milli Takımlar Kamp Eğitim Merkezi, yapılan protokolle Güreş Federasyonuna devredildi.

Federasyon, İstanbul'da bulunan Sarıyer Mersinli Ahmet Kamp Eğitim Merkezi'nden sonra Ankara Elmadağ Milli Takımlar Kamp Eğitim Merkezi'ni Spor Genel Müdürlüğünden devraldı.

Taraflar arasında yapılan protokolün ardından, tesislerdeki demirbaş sayımı sona erdi ve merkez federasyona teslim edildi. Milli Takımlar Kamp Eğitim Merkezi'nden güreş dışında diğer milli takımlar da yararlanabilecek.

Güreş Federasyonu Başkanı Hamza Yerlikaya, bu merkezi güreş camiasına kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, "Milli takımlarımızı otel köşelerinden kurtardık" dedi.

Katkılarından dolayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Spor Bakanı Suat Kılıç ile Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan'a teşekkür eden Yerlikaya, "Artık Türk güreşi, bu tesislerde 2016 ve 2020 olimpiyatlarına katılacak sporcuları yetiştirecek. Milli takımlarımızı otel köşelerinden kurtarmanın mutluluğunu yaşıyoruz'' diye konuştu.

Sıradaki Haber
Yağlı güreşe kadın eli
Yükleniyor lütfen bekleyiniz