Diğer Sporlar

Minik güreşçilerin milli takım heyecanı

11 Ağustos 2015 Salı 20:04 - Son Güncelleme 11 Ağustos 2015 Salı 20:09

Balkan Şampiyonası'na katılacak milli takım birinci seçmeleri yapıldı.

Balkan Şampiyonası hazırlıkları kapsamında 14-15 Yaş Minik Erkekler Grekoromen ve Serbest Güreş Milli Takımlarının birinci elemeleri Yalova kampında gerçekleştirildi.

Yalova Termal Fen Lisesi spor salonunda 28 Temmuz'da başlayan kamp sonrası yapılan seçmelere katılan 185 sporcudan 90'ı bir sonraki kampa katılmaya hak kazandı.

Milli Takım Kamp Müdürü Selim Acar yaptığı açıklamada, kampta 185 sporcunun yarıştığını söyledi.

Seçmelere, 90 sporcunun serbestte, 95 sporcunun da grekoromende katıldığını belirten Acar, "İki gün yapılan seçim sonucunda toplam 90 sporcumuz eylül ayında yapılacak bir sonraki kampa katılmaya hak kazandılar. Buradaki kampımız çok başarılı geçti. Ekim ayının sonlarında yapılacak Balkan Şampiyonası'nda bu sporcularımızdan başarılar bekliyoruz" diye konuştu.

Grekoromen stil antrenörü Yavuz Özkış da ekim sonu gibi yapılacak Balkan Şampiyonası'nda 11 sporcuyla mücadele edeceklerini ifade ederek, "Bu düşürdüğümüz sayı içinden de 11 tane sporcuyu daha sonraki kamplarımızda tespit edip ve çeşitli kriterlerden geçirip mücadele edebilecek sporcuları orada belirleyip Balkan Şampiyonası'nı hayırlı bir sonuçla kapatacağız İnşallah" dedi.

Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Metin Kaplan ise 28 Temmuz'da Yalova Termal'de başlayan kampın verimli geçtiğini söyledi.

Sıradaki Haber
Şampiyona davullu zurnalı karşılama
Yükleniyor lütfen bekleyiniz