Diğer Sporlar

"Ardeşen örnek olacak"

19 Ocak 2015 Pazartesi 14:59 - Son Güncelleme 19 Ocak 2015 Pazartesi 15:12

THF Başkan Yardımcısı Çapraz, Ardeşen Gençlik'i övdü.

Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) Başkan Yardımcısı Bilgehan Çapraz, Hentbol Avrupa Bayanlar Challenge Kupası 4. turuna katılacak Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübünün diğer takımlara kurumsallaşma ve başarı anlamında örnek olacağını söyledi.

Çapraz, AA'ya yaptığı açıklamada, Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübünün 1. Lig'den sonra grafiğinin sürekli yükseldiğini söyledi.

"Ardeşen'in başarısı, Avrupa'ya da yansıdı" diyen Çapraz, "Orada ülkemizi başarılı şekilde temsil edecek. Onların her zaman yanındayız ve gönül gönüleyiz. Bu turu geçeceklerine de yürekten inanıyorum. İnşallah Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü, diğer takımlara kurumsallaşma ve başarı anlamında örnek olacak. Şu anki yönetim ve teknik kadrosuyla örnek görüntü sergiliyorlar. Ardeşen'i Avrupa Kupası'nda tribünde desteklemeye gideceğiz yanlarına" şeklinde konuştu.

Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü Antrenörü Hikmet Vurgun da Avrupa'da son 16'ya kalma başarısı gösterdiklerini anımsattı.

Amaçlarının her iki maçta da rakibi yenerek tur atlayıp çeyrek finale kalmak olduğunu belirten Vurgun, "Avrupa'da hedeflerimiz bu yönde. Umarım çeyrek finale kaldıktan sonra yarı finalde de oynama başarısı gösteririz. Süper Lig'in devre arasında yoğun çalıştık. Artık yoğun maç programı bizi bekliyor. Dokuz haftada yaklaşık 15 maç oynanacak. 'Bu saatten sonra maç oynamak zorundayız' diye düşünüyorum" ifadesini kullandı.

Ardeşen ekibi, 14-15 Şubat'ta Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Ardeşen Meslek Yüksek Okulunda Hırvatistan'ın RK Zelina takımıyla mücadele edecek.

Sıradaki Haber
Devler Ligi'nde Beşiktaşlı oyuncuya ödül
Yükleniyor lütfen bekleyiniz