Diğer Sporlar

Beşiktaş, "Devler Ligi"nde kayıp

21 Kasım 2015 Cumartesi 19:51 - Son Güncelleme 21 Kasım 2015 Cumartesi 18:01

Beşiktaş Mogaz, Şampiyonlar Ligi maçında sahasında Polonya ekibine yenildi.

Hentbol Erkekler EHF Şampiyonlar Ligi A Grubu 8. hafta karşılaşmasında Beşiktaş Mogaz, Polonya'nın Orlen Wisla Plock takımına sahasında 38-29 mağlup oldu.

Grupta oynadığı 8 maçın ardından 7. mağlubiyetini alan siyah-beyazlı takım, 26 Kasım Perşembe günü Hırvatistan temsilcisi Prvo Plinarsko Drustvo ile deplasmanda karşılaşacak.

Salon: Sinan Erdem

Hakemler: Stevann Pichon, Laurent Reveret (Fransa)

Beşiktaş Mogaz: Kocic (İbrahim Demir), Volkan Çalışkan 1, Ozan Arifoğlu 2, Pribak 3, Şenol Boyar, Buljubasic, Mehmet Demirezen, Tolga Özbahar 5, Dacevic 3, İbrahim Demir, Nincevic 1, Djukic 4, Ramazan Döne 9, Kosic Rasic 1

Orlen Wisla Plock: Wichary (Corrales), Kwiatkowski 1, Daszek 5, Racotea 5, Wichary, Pusica 2, Ghionea 5, Rocha 3, Piechowski 3, Montoro 3, Tarabochia 1, Konitz, Nikcevic 3, Zhitnikov 7

Devre: 15-19

İki dakika cezası alanlar: Nincevic, Ozan Arifoğlu, Djukic, Ramazan Döne (Beşiktaş Mogaz), Piechowski, Pusica (2), Racotea (2) (Orlen Wisla Plock)

Sarı kartlar: Buljubasic, Nincevic, Ramazan Döne (Beşiktaş Mogaz), Pusica, Montoro (Orlen Wisla Plock)

Arın: "Rakibimiz bu maçı bizden daha çok istedi"

Beşiktaş Mogaz Erkek Hentbol Takımı Antrenörü Müfit Arın, rakibin galibiyeti kendilerinden daha çok istediğini ve mücadele ettiğini söyledi.

Arın, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Orlen Wisla Plock karşısında hücumda ve savunmada istediklerini ve beklentilerini yerine getiremediklerini belirterek, "Basit hatalar yaptık. Hücumların ardından çok basit goller yedik ve çabuk demoralize olduk. Rakip bu maçı bizden daha çok istedi ve daha çok mücadele verdi. Kendilerini kutluyorum" dedi.

Siyah-beyazlı takımın kaptanı Ramazan Döne'nin ayağındaki sakatlığa değinen Arın, bu oyuncunun ayağında bir yırtık olduğunu dile getirerek, "Önümüzdeki haftalarda Süper Lig'de bizim için önemli maçlar olacak. Bunu düşünerek, Ramazan'ı kenara çekmek zorunda kaldık. Önümüzdeki maçlara sağlam bir Ramazan ile girebilmek için bu kararı aldık" diye konuştu.

Orlen Wisla Plock Antrenörü Manuel Cadenas Montanes ise Beşiktaş Mogaz karşısında kazandıkları için mutlu olduğunu kaydetti.

Karşılaşmanın ilk 25 dakikasının dengeli geçtiğini anlatan Montanes, "Bu dakikadan sonra farkı 4'e çıkardık. İkinci yarıda fiziksel kondisyonumuzun da daha yüksek olmasıyla beraber maçı kazandık. Beşiktaş Mogaz'ı tebrik ediyorum. Prvo Plinarsko Drustvo'ya karşı da önemli bir galibiyet almışlardı. Kazandığımız için mutluyuz" ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Hentbol: Toplu sonuç
Yükleniyor lütfen bekleyiniz