Diğer Sporlar

Beşiktaş'tan Şampiyonlar Ligi'ne kötü başlangıç

19 Eylül 2015 Cumartesi 21:04 - Son Güncelleme 26 Eylül 2015 Cumartesi 22:25

Beşiktaş Mogaz, Slovenya temsilcisi Celje Pivovarna Lasko'ya evinde mağlup oldu.

Hentbol VELUX Erkekler EHF Şampiyonlar Ligi A Grubu ilk maçında Beşiktaş Mogaz, Slovenya temsilcisi Celje Pivovarna Lasko'ya 30-24 yenildi.

Siyah-beyazlı takım, gruptaki ikinci maçını 27 Eylül Pazar günü deplasmanda Almanya'nın THW Kiel ekibiyle oynayacak.

Salon: Şehit Recep Topaloğlu

Hakemler: Lars Geipel, Marcus Helbig (Almanya)

Beşiktaş Mogaz: Miroslav Kocic, İbrahim Demir, Ömer Ozan Arifoğlu 1, Nemanja Pribak 3, Tolga Özbahar 1, Predrag Dacevic 6, Uğur Çoban 3, Darko Djukic 3, Ramazan Döne 7

Celje Pivovarna Lasko: Urban Lesjak, Blaz Blagotinsek 2, Sime İvic 4, Povilas Babarskas 3, Blaz Janc 5, David Razgor 6, Lucijan Fizuletto 1, Luka Dobelsek 1, Ziga Mlakar 7, Luka Zvizej 1

İlk yarı: 13-13

İki dakika cezası alanlar: Tolga Özbahar, Darko Djukic, Ramazan Döne (Beşiktaş Mogaz), Sime İvic, Ziga Mlakar (Celje Pivovarna Lasko)

İhraç: Dk. 58 Luka Dobelsek (Celje Pivovarna Lasko)

"Hentbol camiasının hayalini Beşiktaş olarak gerçekleştirdik"

Beşiktaş Mogaz Antrenörü Müfit Arın, Şampiyonlar Ligi'nde mücadele ederek, hentbol camiasının hayalini gerçekleştirdiklerini söyledi.

Celje Pivovarna Lasko ile oynanan maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, takımın belirli bir süreye kadar iyi oynadığını belirterek, Şampiyonlar Ligi'nde güçlü ekiplerin mücadele ettiğini belirtti.

Rakiplerinin geçmiş yıllarda Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunun bulunduğunu anımsatan Arın, şöyle devam etti:

"Bu ekiple ve diğer takımlarla bu şekilde mücadele etmek başarıdır. Hentbol camiasının hayalini Beşiktaş olarak gerçekleştirdik ve bu ligde bu takımı mücadele ettiriyoruz. Biz de galibiyetler almak istiyoruz ama lig oynuyorsunuz. Her türlü sonucu alabilirsiniz. Yabancı oyuncuların uyum sorunu var mı? Gelen her yabancı oyuncunun uyum problemi vardır. Bugün en büyük şanssızlığımız profesyonel olamadık."

Karşılaşmada gerektiği kadar rotasyon yapamadıklarını anlatan Arın, bu nedenle oyuncuları yeterince dinlendiremediğini bildirdi.

Arın, yorgunluk arttıkça atış gücünün de azaldığını belirterek, takımın eksikliklerini maç oynayarak düzelteceklerini sözlerine ekledi.

Sıradaki Haber
Trabzonspor deplasmanda yenik
Yükleniyor lütfen bekleyiniz