Diğer Sporlar

İlk rakip Celje Pivovarna Lasko

16 Eylül 2015 Çarşamba 12:58 - Son Güncelleme 16 Eylül 2015 Çarşamba 13:05

Beşiktaş Mogaz, gruplara Celje Pivovarna Lasko galibiyetiyle başlamak istiyor.

Hentbol VELUX Erkekler EHF Şampiyonlar Ligi'nde A Grubu'nda mücadele edecek Beşiktaş Mogaz, ilk maçında Slovenya temsilcisi Celje Pivovarna Lasko ile karşılaşacak.

Geçen sezon tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi'nde boy gösteren siyah-beyazlılar, 2015-2016 sezonunda ilk maçında 19 Eylül Cumartesi günü Kocaeli Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu'nda saat 18.00'de Celje Pivovarna Lasko ile mücadele edecek. Müsabakayı Alman hakem ikilisi Lars Geipel-Marcus Helbig yönetecek.

Beşiktaş Mogaz'ın yer aldığı A Grubu'nda ayrıca Almanya'dan Kiel ve Flensburg Handewitt, Macaristan'dan Veszprem, Fransa'dan Paris Saint- Germain, Polonya'dan Orlen Wisla Plock ve Hırvatistan'dan Prvo Zagreb takımları bulunuyor.

Çift devreli lig usulüne göre oynanacak grup maçları sonunda ilk 4 sırada yer alacak ekipler adlarını son 16 turuna yazdıracak.

Geçen sezon Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkma şansı bulamayan Beşiktaş Mogaz, 9 maçta sadece bir galibiyet almış, 8 karşılaşmadan yenilgiyle ayrılmıştı.

Arın: "Galibiyetle başlamak istiyoruz"

Beşiktaş Mogaz Antrenörü Müfit Arın, Süper Kupa ve Süper Lig'in ilk hafta maçlarında aldıkları galibiyetlerle sezona güzel başladıklarını belirterek, Şampiyonlar Ligi'ne de iyi start vermek istediklerini söyledi.

Arın, siyah-beyazlı kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Şampiyonlar Ligi'ne galibiyetle başlamak istiyoruz. Tüm takım olarak cumartesi günü oynayacağımız maça odaklanmış durumdayız. Zor bir grupta yer alıyoruz ama Beşiktaş olarak elimizden gelenin en iyisini yapıp sahadan galibiyetle ayrılmak istiyoruz. İyi savunma yapıp kalemizden toplar çıkarıp hücumda pozisyonlar bulmak istiyoruz. Umarım iki takım için de sakatlıksız, seyir zevki yüksek bir maç olur. Kocaeli'nde yaşayan tüm taraftarlarımızı takımımıza destek olmak üzere 19 Eylül Cumartesi günü salona davet ediyorum."

Sıradaki Haber
Hentbol: Sonuçlar
Yükleniyor lütfen bekleyiniz