Diğer Sporlar

İzmir BB tur için temkinli

15 Kasım 2015 Pazar 10:24 - Son Güncelleme 15 Kasım 2015 Pazar 08:32

İzmir Büyükşehir Belediyespor Antrenörü Gençoğlu, tur için temkinli konuştu.

Kadınlar EHF Challenge Kupası 3. tur ilk maçında İsviçre ekibi Rotweiss'ı 27-17 mağlup eden İzmir Büyükşehir Belediyespor'un antrenörü Celal Gençoğlu, "Rövanş karşılaşması için çok iyi bir avantaj yakaladık ancak maç oynanmadan ne olacağını da bilemeyiz" dedi.

Gençoğlu, yaptığı açıklamada, çok genç bir ekip olan rakiplerinin değişik bir taktikle mücadele ettiğini söyledi.

Rotweiss'ın oyuncularını sürekli kaleci gibi kullandığını kaydeden Gençoğlu, şöyle konuştu:

"Ancak bizim de bu durumu kullanamadığımız bir çok pozisyonlarımız oldu. O pozisyonları gole çeviremeyince tekrardan defans yapmak zorunda kaldık. Bu sezon ilk kez çok iyi bir oyun ortaya koyduk. Tüm oyuncularımız maçta konsantre şekilde mücadele ettiler. Çok istekli oynadığımız bir mücadele oldu. Birlik ve takım olduğumuzda çok iyi bir takım olduğumuzu Rotweiss karşısında da göstermiş olduk. Rövanş karşılaşması için çok iyi bir avantaj yakaladık ancak maç oynanmadan ne olacağını da bilemeyiz. İkinci maça bu avantajı düşünerek değil sıfırdan başlıyormuş gibi oynarsak turu geçeriz."

Takım kaptanı Gonca Nahçıvanlı da Avrupa'daki hentbol seviyesinin Türkiye'den yüksek olduğunu belirterek, "İlk maçta 10 sayı gibi iyi bir avantaj elde ettik. Ama geçmişte bu farklı skor avantajlarının da yetmediğini gördük. Şimdi önümüzdeki hafta oynanacak rövanş maçı öncesinde bu karşılaşmayı unutarak yola çıkacağız" dedi.

Rotweiss ile İzmir Büyükşehir Belediyespor arasındaki rövanş karşılaşması 21 Kasım Cumartesi günü İsviçre'nin Thun kentinde oynanacak.

Sıradaki Haber
Göztepe'de galibiyet sevinci
Yükleniyor lütfen bekleyiniz