Diğer Sporlar

İzmir BB'de Avrupa mesaisi

17 Şubat 2016 Çarşamba 12:27 - Son Güncelleme 17 Şubat 2016 Çarşamba 10:29

Antrenör Gençoğlu, "Deplasmandan en iyi sonuçla dönmek istiyoruz" dedi.

Kadınlar Hentbol Challenge Kupası çeyrek final ilk maçında 20 Şubat Cumartesi günü Polonya'da EKS Start ile karşılaşacak İzmir Büyükşehir Belediyespor'un antrenörü Celal Gençoğlu, "Deplasmandan en iyi sonuçla dönmek istiyoruz" dedi.

Gençoğlu, AA'ya yaptığı açıklamada, kupada son 8 takım arasına kalan ekiplerinin hepsinin güçlü olduğunu söyledi. Polonya ekibiyle ilk maçı deplasmanda oynayacak olmalarının avantajını kullanmak istediklerini kaydeden Gençoğlu, şöyle konuştu:

"Deplasmandan en iyi sonuçla dönmek istiyoruz. İzmir'de turu geçebileceğimiz bir sonuç almak için mücadele edeceğiz. Bir önceki turda bizimle olan Çağla, özel nedenlerden dolayı, ön çapraz bağları kopan Gülsüm de ameliyat olduğu için çeyrek finalde oynayamayacak. Aramıza kattığımız Sandra Nikcevic de henüz takıma uyum sağlayamadı. Rakibimizin iç sahada yoğun bir taraftar desteği var. Biraz stratejik bir oyun ortaya koyup, İzmir'de turu geçebileceğimize inanıyoruz."

Rakibiyle daha önce 2000-2001 sezonunda Challenge Kupası 4. turunda karşılaşan İzmir Büyükşehir Belediyespor, EKS Start'ı eleyerek adını çeyrek finale yazdırmıştı.

İzmir temsilcisi, yarı finale çıkması halinde İspanya'dan Gran Canaria ile Sırp temsilcisi Izor Bukovicka Banja eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.

Polonya'nın Elblag kentindeki EKS Start-İzmir Büyükşehir Belediyespor karşılaşması 20 Şubat Cumartesi günü TSİ 19.00'da başlayacak. Müsabakanın rövanşı 27 Şubat Cumartesi İzmir'de oynanacak.

Sıradaki Haber
Trabzonspor Hentbol Takımı'nda galibiyet sevinci
Yükleniyor lütfen bekleyiniz