Diğer Sporlar

Kadınlar Henbol Süper Ligi'nde heyecan sürüyor

27 Ekim 2019 Pazar 09:55 - Son Güncelleme 27 Ekim 2019 Pazar 10:25

Kadınlar Hentbol Süper Ligi 3. hafta maçında İzmir Büyükşehir Belediyespor, Pazarspor'u konuk etti. İzmir ekibi rakibini 51-30 mağlup etti. Günün diğer maçında ise Yalıkavakspor, deplasmanda Mardin Başakspor'u 27-22 mağlup etti.

Celal Atik Spor Salonu'nda oynanan maçta İzmir Büyükşehir Belediyespor, Pazarspor'u konuk etti. Genç oyunculardan kurulu Pazarspor maça etkili başladı.

Konuk ekip Ayşenur ve Mehtap'ın etkili oyunu ve sayılarıyla ilk yarıyı 20-16 önde tamamladı. İkinci yarıda ise İzmir Büyükşehir Belediyespor fırtınası esti.

Tecrübeli oyuncularını sahaya süren İzmir ekibi savunmada ve hücumda çok etkili oldu. Hızlı hücumlarda İlayda ile sayılar bulan mavi beyazlılar maçtan 51-30 galip ayrıldı.

İzmir Büyükşehir Belediye üçüncü maçından da galibiyetle ayrıldı. Pazarspor üçüncü hafta sonunda da puanla tanışamadı.

İzmir Büyükşehir Belediyespor'da İlayda 19 sayı ile karşılaşmanın en skorer oyuncusu oldu. Bu arada, Lig'de oynanan diğer mücadelede Yalıkavak Spor, Mardin Büyükşehir Başakspor 'a konuk oldu.

Maçın ilk yarısını 12-11 önde kapatan konuk ekip, mücadeleden de 27-22 galip ayrıldı.

Yalıkavakspor'da 8 gol atan Nurşah Sancak ile 7 gol atan Yeliz Yılmaz galibiyette önemli rol oynadı. Ev sahibi ekipte Perihan Topaloğlu ve Marija Karikeloviç'in 6’şar golü mağlubiyete engel olamadı. 

Kaynak: TRT SPOR

Sıradaki Haber
Belçika, Estonya'yı devirdi
Yükleniyor lütfen bekleyiniz