Diğer Sporlar

Kastamonu Belediyespor Romanya'da avantaj arıyor

01 Mart 2018 Perşembe 20:19 - Son Güncelleme 01 Mart 2018 Perşembe 20:22

Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) Kupası çeyrek final ilk maçında Rumen ekibi HC Zalau ile cumartesi günü deplasmanda karşılaşacak Kastamonu Belediyespor Kadın Hentbol Takımı, bu ülkeye gitti.

Kastamonu'daki hazırlıklarını tamamladıktan sonra kara yolu ile İstanbul'a giden Kastamonu Belediyespor kafilesi, Atatürk Havalimanı'ndan uçakla Romanya'nın Cluj kentine gitti. Kafile oradan da Zalau şehrine geçecek.

Kastamonu Belediyespor Antrenörü Hakan Günal, AA'ya yaptığı açıklamada, önemli bir maça çıkacaklarını belirtti.

Lig maçlarında sakatlıklar yaşadıklarını kaydeden Günal, "Sakatlıklar olsa da sahaya çıkan arkadaşlar ellerinden gelen mücadeleyi gösterecektir. Yarın sakatlık yaşayan oyuncularımızın son durumu belli olacak. Amacımız burada iyi bir skor alıp Türkiye'ye avantajlı bir şekilde dönmek. Bunu becerebilecek, başarabilecek güçteyiz." şeklinde görüş belirtti.

Maçı her iki takımın da kazanabilecek güçte olduğuna işaret eden Günal, "Denk bir maç olacak. Her yönden baskıyı oluşturacaklardır. Ellerindeki imkanları kullanacaklardır. Buna direnebileceğimizi grup maçlarında gösterdik. Bundan sonrasını artık sporcular halledecek." ifadesinde bulundu. 

Sıradaki Haber
A Milli Kadın Hentbol Takımı'nda Ünsal dönemi
Yükleniyor lütfen bekleyiniz