Diğer Sporlar

''Kötü gidişi sonlandırdık''

18 Kasım 2015 Çarşamba 14:02 - Son Güncelleme 18 Kasım 2015 Çarşamba 14:06

Günal: ''İnançları ve çalışmaları bize galibiyeti getirdi."

Erkekler Hentbol Süper Lig ekiplerinden Amasya Taşova YİBO'nun antrenörü Hakan Günal, kötü gidişi Zağnos Erkek Hentbol galibiyetiyle sonlandırdıklarını söyledi.

Günal, yaptığı açıklamada, Zağnos Erkek Hentbol maçında alınan galibiyetinin kendileri için çok önemli olduğunu dile getirerek, "Ekim ayı bizim açımızdan çok zor geçti. Bu süreçte üç beraberlik, bir mağlubiyet aldık. Bu kötü gidişi bir şekilde sonlandırmamız gerekiyordu. Zağnos maçı ile bunu başardık. Sporcularım bu maçta çok iyi mücadele etti. İnançları ve çalışmaları bize galibiyeti getirdi" dedi.

Hafta sonu yapacakları Antalyaspor karşılaşmasına odaklandıklarına dikkati çeken Günal, bu maçın da çok önemli olduğunu kaydetti.

Trabzonspor ile aynı puanda olduklarını, Antalyaspor'un ise 2 puan önlerinde bulunduğunu anlatan Günal, şöyle devam etti:

"Nilüfer Belediyespor ile Beşiktaş Mogaz erteleme maçında karşılaştı. Nilüfer Belediyespor'un bu maçı kaybetmesiyle Antalyaspor maçından alacağımız galibiyet, bizi bir anda lig sıralamasında ilk dördün içerisine sokacaktır. Daha sonra nispeten daha kolay bir rakiple, Ankara Hentbol İhtisas ile yapacağımız maçta da galip gelirsek ilk yarıyı hedeflediğimiz yerde bitirme anlamında önemli bir adım atmış olacağız."

Takımdaki oyuncu azlığına dikkati çeken, her oyuncunun fonksiyonel şekilde görev yaptığını vurgulayan Hakan Günal, bu koşullarda oldukça zorlandıklarını, sezon sonunu getirmenin bile zor göründüğünü dile getirdi.

Ameliyat olan Ömer Faruk'un çalışmalara başladığını bildiren Günal, şunları kaydetti:

"Zağnos Erkek Hentbol maçında Artem Vişnevski'yi kaybettik. Hem pivotta hem de savunmadaki görevini layığı ile yapan çok önemli bir oyuncumuzu kaybetmemiz bize dezavantaj olarak dönecek. Kayıp olanların yerine koyacağımız arkadaşlarımız maalesef olmadığı için bunun sıkıntısını yaşıyoruz. İnşallah devre arasında bir ya da iki takviye yapacak duruma geliriz. Bunu yapabilirsek sezon başında koyduğumuz hedeflere ulaşmamız daha kolay olacaktır."

Sıradaki Haber
Hentbolda millilerin rakipleri belli oldu
Yükleniyor lütfen bekleyiniz