Diğer Sporlar

Mersin Hentbol seri galibiyet peşinde

24 Eylül 2013 Salı 14:00 - Son Güncelleme 10 Ekim 2013 Perşembe 23:51

Erkekler Hentbol Süper Lig takımlarından Mersin Hentbol, Çankaya Belediyesi Ankaspor'u yenerek, galibiyet serisi yakalamak istiyor.

Sportif Direktörü Osman Özoğlu, hafta sonu deplasmanda Adana Çukobirlikspor karşısında 39-24 galip gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Ligin ikinci haftasında 2. galibiyetlerini aldıklarını hatılatan Özoğlu, "Aldığımız iki galibiyet de bizim için altın değerinde. Antalya ve Adana ekipleri karşısında aldığımız galibiyeti önemsiyoruz. Lige galibiyetle başlamak, motivasyonumuzu ve takımda uyumu artırdı. Mersin Hentbol ailesi olarak birlik ve beraberliğimizden taviz vermeden Ankara ekibi karşısında da 3. galibiyetimizi almak istiyoruz" dedi.

Çankaya Belediyesi Ankaspor'un ligin güçlü takımlarından olduğunu belirten Özoğlu, "Evimizde oynayacağımız bu karşılaşmada en büyük gücümüz taraftarımız olacak. Onların desteğiyle bu maçta da galip gelen taraf olmak istiyoruz. Ligde tecrübeli oyuncuları olan zorlu bir takıma karşı mücadele vereceğimizin bilincindeyiz. Bu zorlu sınavdan yüzümüzü akıyla çıkarak galibiyet serisi yakalamak istiyoruz" diye konuştu.

Sıradaki Haber
Nilüfer Belediyespor zirveyi hedefliyor
Yükleniyor lütfen bekleyiniz