Diğer Sporlar

Millilerin İzlanda ile yapacağı maçlar TRT SPOR2'de

03 Şubat 2020 Pazartesi 18:16 - Son Güncelleme 03 Şubat 2020 Pazartesi 21:49

2020 Kadınlar Avrupa Hentbol Şampiyonası ön eleme grup maçında milli takımımızın İzlanda ile oynayacağı karşılaşmalar TRT SPOR2'den canlı olarak yayınlanacak.

Milliler, 25 Mart Çarşamba günü saat 22.45'te İzlanda'ya konuk olacak ardından 29 Mart Pazar günü saat 17.30'da ise Amasya Kapalı Spor salonunda rakibini ağırlayacak. Her iki karşılaşma da TRT SPOR2'den naklen yayınlanacak. 

Karşılaşma öncesi çalışmalarla ilgili bilgi veren Türkiye Hentbol Federasyonu Teknik Kurul Üyesi Mustafa Gödek, "Amasya’da 2020 Kadınlar Avrupa Hentbol Şampiyonası ön elem grup maçları olacak. Biz 6. gruptayız. Grubumuzda Hırvatistan, Fransa, İzlanda bulunmakta. Bu Avrupa Şampiyonası'nın bir ayağı da, bir grup maçı da Amasya’da oynanacak. 29 Mart Pazar günü saati henüz belli değil çünkü TRT SPOR2’den naklen yayınlanacak. TRT SPOR2’nin de uygun olduğu bir saat arasında, gündüz saati içinde bu maç oynanacak." dedi.

İzlanda maçının çok önemli olduğunu belirten Mustafa Gödek, "Eğer İzlanda maçını Türkiye Milli Takımımız alırsa gruptaki iddiamızı devam ettirmiş oluyoruz ve bu ön elem grubundan geçmek istiyoruz. Avrupa Şampiyonasındaki mücadelelere devam etmek istiyoruz." şeklinde konuştu.

Milli takımın galip geleceğine inandığını vurgulayan Gödek sözlerinin devamında ise "Amasya’nın seçilmesinin en büyük önemlerinden birisi Amasya çok güzel bir şehir, gelen bütün takımlar çok memnun, halkın sıcaklığı ilgisi milli takımımızı heyecanlandırıyor. Bunun sözünü verdik federasyona, inşallah o maçta Amasya Halkı gereken, üstüne düşen görevi yerine getirecek ve buradaki maça büyük ilgi olacak. Bu ilgi ve alakayı milli takıma yansıtacağımızı ve bunun akabinde bu maçı alabileceğimizi düşünüyorum. Çünkü 2 takımda birbirine denk takımlar. Bir tık avantaj elde etmek istiyoruz, en büyük avantajda seyirci avantajı. Buradaki seyirci avantajını da arkasına alan milli takımın galibiyet alacağına inanıyorum. Bundan önce iki milli maç oynanmıştı burada İspanya ve Almanya bu karşılaşmalarda da görevlerimizi eksiksiz yerine getirdik. Şimdi aynı görev burada da hepimize düşüyor. Benim umudum bu TRT SPOR2’den naklen yayınlanacak bu maçı bütün Türkiye seyredecek belki de bütün Avrupa seyredecek." ifadelerini kullandı. 

Kaynak: TRT SPOR 

Sıradaki Haber
Kastamonu Belediyespor'a coşkulu karşılama
Yükleniyor lütfen bekleyiniz