Diğer Sporlar

Muratpaşa Belediyespor, Avrupa'da 31. sırada

11 Ekim 2016 Salı 15:34 - Son Güncelleme 11 Ekim 2016 Salı 12:36

Muratpaşa Belediyespor Bayan Hentbol Takımı Avrupa'da 31'inci sırada yer aldı.

Bayanlar Hentbol Süper Lig takımlarından Muratpaşa Belediyespor, Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF), 2016 yılı sıralamasında 246 takımın içinde 31'inci sırada yer aldı.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, EHF'nin 2016 yılı bayan hentbol takımları sıralamasının belli olduğu bildirildi. 246 takımın değerlendirmeye alındığı listede Muratpaşa Belediyespor Bayan Hentbol Takımı'nın, farklı kriterlerle göre yapılan değerlendirme sonucunda topladığı 360 puanla 31'inci sırada yer aldığı kaydedildi.

Yenimahalle Belediyespor ve Ardeşen Spor Kulübü ile listede yer alan Muratpaşa Belediyespor'un, Türk takımları arasında en yüksek sıraya ulaştığı ve Avrupa'nın güçlü kulüplerini de geride bıraktığı vurgulandı.

Açıklamada, antrenör Birol Ünsal'ın, "2006 yılında kurduğumuz Muratpaşa Belediyespor Bayan Hentbol Takımını istikrarlı bir şekilde büyüttük. 10 yıllık hentbol serüvenimizde bu noktalara gelmemizde emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ederiz. Hedefimiz her geçen sene bu başarıyı yükselterek Muratpaşa Belediyespor Bayan Hentbol Takımı'nı Avrupa da zirveye yerleştirmek." ifadelerine yer verildi.

Sıradaki Haber
Millilerin rakipleri belli oldu
Yükleniyor lütfen bekleyiniz