Diğer Sporlar

Nilüfer'den 3 transfer birden

12 Haziran 2014 Perşembe 16:56 - Son Güncelleme 12 Haziran 2014 Perşembe 17:14

Nilüfer Belediyespor, biri yabancı 3 oyuncuyla birer yıllık sözleşme imzaladı.

Erkekler Hentbol Süper Ligi ekiplerinden Nilüfer Belediyespor, kaleci Kayhan Akat, genç oyuncu Serhat Yahşi ve Ukraynalı Pavlo Gnoyevyy ile birer yıllık sözleşme imzaladı.

Kulüp Başkanı Ali Karamık, Üçevler Spor Tesislerinde düzenlenen imza töreninde yaptığı konuşmada, yeni bir yönetim anlayışıyla göreve geldiklerini söyledi.

İç transferde yerli ve yabancı oyuncularla ön anlaşma yaptıklarını belirten Karamık, bu oyuncularla kısa süre sonra sözleşme imzalayacaklarını dile getirdi.

Karamık, geçen yıl Ankara Büyükşehir Belediyespor'da forma giyen, 1988 doğumlu, Ukrayna uyruklu Pavlo Gnoyevyy, bir dönem Antalyaspor'da oynayan kaleci Kayhan Akat ve altyapıdan yetişen, U20 Milli Takımı oyuncusu Serhat Yahşi ile birer yıllık sözleşme imzaladıklarını belirterek, "3 oyuncumuzun da başarılı olacağına inanıyorum. Yeni sezonda ligin yanı sıra Türkiye Kupası ve Avrupa kupası maçlarında mücadele edeceğiz. Her üç kulvarda da ülkemizi ve şehrimizi başarılı bir şekilde temsil etmek istiyoruz. Transfer çalışmalarımız devam edecek. Gerekli görülen mevkilere yeni isimler katabiliriz" diye konuştu.

Ali Karamık, oyuncular Erdinç Kızıltaş ve Müjdat Özcan ile yollarını ayırdıklarını bildirdi.

Sıradaki Haber
Beşiktaş'ta iç transfer çalışması
Yükleniyor lütfen bekleyiniz