Diğer Sporlar

"Paşa'nın Melekleri" salon arıyor

20 Mart 2015 Cuma 15:10 - Son Güncelleme 20 Mart 2015 Cuma 15:15

Avrupa Hentbol Federasyonu'ndan salon bildirimi için ek süre alındı.

Hentbol Bayanlar Süper Ligi'nde mücadele eden Muratpaşa Belediyesi'nin antrenörü Birol Ünsal, Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) Kupası yarı final maçı için uygun salon arayışlarının devam ettiğini bildirdi.

Ünsal, AA'ya yaptığı açıklamada, EHF Kupası yarı finalinde Danimarka'nın Team Tvis Holstebro takımıyla 4 ya da 5 Nisan'da Antalya'da oynayacakları ilk maç için uluslararası standartlara uygun salon arayışlarının sürdüğünü söyledi.

Korkuteli ilçesinde inceledikleri spor salonundan uluslararası kriterlere uymadığı için vazgeçtiklerini dile getiren Ünsal, "EHF'den salon bildirimi için pazartesi gününe kadar ek süre aldık. Bu zamana kadar salon bildirmezsek, onların Türkiye içinde gösterecekleri herhangi bir salonda maçımızı oynayacağız" dedi.

Ünsal, Isparta'da Süleyman Demirel Üniversitesine, Alanya'da ise Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne ait spor salonlarına da bakacakların, bunların uygun olmaması durumunda EHF'ye durumu ileteceklerini kaydetti.

Geçen yılın şampiyonu olmasına karşın sezon başında tesislerinin yetersiz olması nedeniyle Şampiyonlar Ligi'ne alınmayan, yoluna Avrupa Hentbol Federasyonu Kupası'nda devam eden "Paşanın Melekleri", yarı finale yükselmesinin ardından yine aynı sorunla karşı karşıya kalmıştı.

Avrupa Hentbol Federasyonu, mavi-beyazlıların maçlarını oynadığı Süleyman Evcilmen Salonu'nun yarı final müsabakası kriterlerine uymadığını bildirmesi üzerine kulüp yöneticileri, il genelinde uluslararası standartlara uygun yer arayışına başlamıştı.

Sıradaki Haber
Hentbol: Haftanın programı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz