Diğer Sporlar

'Paşa'nın Melekleri' seri peşinde

09 Aralık 2014 Salı 14:32 - Son Güncelleme 09 Aralık 2014 Salı 14:39

Muratpaşa Belediyesi, devre arasına kadar tüm maçlarını kazanmak istiyor.

Hentbol Bayanlar Süper Ligi'nde mücadele eden Muratpaşa Belediyesi antrenörü Birol Ünsal, "Son üç maçı kazanarak devreyi kapatmak istiyoruz" dedi.

Ünsal, AA'ya yaptığı açıklamada, Türk milli takımına giden 9 ve makedon milli takımına giden bir sporcusunun takıma döndüğünü belirterek, Ukrayna milli takımındaki oyuncusunun ise henüz Antalya'ya gelmediğini söyledi.

Oyuncularının milli takımlardan dönmesiyle tekrar çalışmalara başladıklarını dile getiren Ünsal, "Milli maçların ardından takımı toplamak ve lige odaklanmak zaman alıyor" diye konuştu.

Ünsal, hafta sonu karşılaşacakları Zağnos Spor Kulübü maçı hazırlıklarını günde çift antrenmanla sürdürdüklerini ifade ederek, zor bir karşılaşmanın kendilerini beklediğini ifade etti.

Rakiplerinin antrenör değişikliğine gittiğini hatırlatan Ünsal, "Zağnos karşılaşmasının ardından, iki maçımız daha var. Son üç maçı kazanarak devreyi kapatmak istiyoruz" dedi.

Ünsal, Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) Kupası'nda İspanya'nın Balonmano Bera Bera takımıyla eşleştiklerini aktararak, ilk maçın 7-8 Şubat'ta İspanya'da, ikinci maçın ise 14-15 Şubat'ta Antalya'da oynanacağını kaydetti.

Sıradaki Haber
"Bu kadar olamaz. Anlatılacak gibi değil"
Yükleniyor lütfen bekleyiniz