Diğer Sporlar

Trabzonspor Antrenörü Kaynak:"İyi hazırlanamadık"

16 Eylül 2013 Pazartesi 15:49 - Son Güncelleme 16 Eylül 2013 Pazartesi 15:56

Erkekler Hentbol Süper Ligi ilk haftasında deplasmanda İstanbul Anafen Koleji'ne 33-27 mağlup olan Trabzonspor'un antrenörü Ahmet Kaynak, lige iyi hazırlanamamaları nedeniyle rakipleri karşısında mağlup olduklarını söyledi.

İstanbul Anafen Koleji'ni yenebilecek güce sahip olduklarını ifade eden Kaynak, "Ancak sezonu geç açtık. Onlar bizden daha hazır durumdaydı. Sezon öncesi turnuvalara katılarak hem kondisyon hem de pratik yapabilmişlerdi. Lige sezon öncesi maçlarıyla ısınabilmişlerdi fakat biz sezonu geç açtığımızdan dolayı lig için henüz hazır halde olamadık. Bu nedenle de rakibimiz karşısında kaybettik" dedi.

Kaynak, bu tür bahanelerin arkasına sığınmamaları gerektiğin de belirterek, "Kısa zamanda daha çok çalışıp açıklarımızı kapatmalıyız. Bu maç bizim lige ısınma maçımızdı diyebilirim. Rakibimiz, tüm avantajlarını iyi kullandı. Biz ise daha çok oyuncuyla oynayarak, kondisyonumuzu ekonomik kullanmaya çalıştık. Belki mağlup olduk ama rakibimize kolayca da boyun eğmedik. İlerleyen haftalarda daha hazır hale geleceğiz" diye konuştu.
 

Sıradaki Haber
Bayanlar Hentbol Ligi'ne 5 maçla devam edildi
Yükleniyor lütfen bekleyiniz