Diğer Sporlar

Trabzonspor deplasmanda kayıp

17 Eylül 2016 Cumartesi 16:58 - Son Güncelleme 17 Eylül 2016 Cumartesi 15:07

Yozgat Bozokspor, sahasında Trabzonspor'u 35-23 mağlup etti.

Erkekler Hentbol Süper Lig'de 2016-2017 sezonunun ilk haftasında ligin yeni ekibi Yozgat Bozokspor, sahasında Trabzonspor'u 35-23 yendi.

Salon: Rıza Kayaalp

Hakemler: İsmail Doğan, Kaan Taşkan

Yozgat Bozokspor: Pescinovic (Eren Sarıtaş), Ömer Aslan 2, Orhan Akgül 2, Cavit Eyövge 3, Özkan Başlama 4, Gencay Gündoğdu 4, Barış Orhonlu 5, Yakup Çakır 2, Dukic 1, Recep Kırdal 4, Klsaic 6, Talevski 2

Trabzonspor: Mesut Cebi (Çağdaş Tosun), İsmail Haliloğlu 8, Samet Kaynak 3, Ahmet Saka 5, Görkem Demir 1, Bülent Erkol 3, Kadir Sarı, Oğuzhan Bektaş, Oğuzcan Koç 2, Caner Bıyıklı, Ünal Kaynak 1

Devre: 14-9

Kırmızı kart: Mesut Cebi (Trabzonspor)

İki dakika cezası alanlar: Bülent Erkol, Oğuzcan Koç (Trabzonspor)

Şahin: "Galip geldiğimiz için mutluyuz" 

Yozgat Bozokspor'da antrenör Rifat Şahin, sezonunun ilk haftasında Trabzonspor'u yenerek, lige galibiyetle başlamanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Şahin, Trabzonspor'u 35-23 yendikleri maçın ardından katıldığı basın toplantısında, sezona galibiyetle başlamanın önemine dikkati çekti.

Sezonun ilk maçı olması nedeniyle eksikliklerini gördüklerini ifade eden Şahin, şunları kaydetti:

"Zamana ihtiyacımız var, biz de çok uzun sürede toparlanan bir takım değiliz. Bu hafta da pivot oyuncumuz Çağrı sakattı. Onun eksikliğini de arkadaşlar hissettirmedi. Bizim için sonuçta 2 puan aldığımız bir maç oldu. Galip geldiğimiz için mutluyuz. Trabzonspor'a da teşekkür ediyorum. Seyircisi olan böyle büyük kulüplerin, hentbolu seven illerin her zaman Süper Lig'de yer alması gerektiğini düşünüyorum."

Trabzonspor Antrenörü Kaynak: "Bu yılki amacımız küme düşmemek"

Trabzonspor Antrenörü Ahmet Kaynak ise takımlarının 10 gün önce toparlandığını ve bu sürede idmanlara başladıklarını belirtti.

Kaynak, şunları kaydetti:

"Hentbol takımımız Süper Lig'in var olduğundan beri var. Trabzon’da futbol kültürü neyse hentbol kültürü de odur. Takımın tekrar açılmasına karar verildi. Takımımızda 7 sporcumuz genç takım oyuncusu. Takımımız her zaman altyapıdan çıkardığı oyuncularla oynamayı tercih eder. Son birkaç yıl da yabancı transfer yaparak yarışan takım haline geldi. Bu yılki amacımız küme düşmemek. Bizim 5 haftaya ihtiyacımız var. Bu zaman, takımın toparlanması için gerekli."

Sıradaki Haber
Hentbol Süper Lig'de yeni sezon heyecanı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz