Diğer Sporlar

''Üç, beş kendini bilmez...''

09 Nisan 2015 Perşembe 19:53 - Son Güncelleme 09 Nisan 2015 Perşembe 20:53

''Bu saldırıyı Mersin şehri veya Hantaş takımıyla ilişkilendirmek çok yanlış''

Beşiktaş Kulübü Hentbol Şubesi Menajeri Berk Karahan, takım otobüslerine yapılan taşlı saldırıyla ilgili olarak, bu olayı Mersin şehri veya Mersin Hantaş takımıyla ilişkilendirmenin yanlış olduğunu söyledi.

Karahan, yaptığı açıklamada, saldırıyı kendini bilmez birkaç kişinin gerçekleştirdiğini anlattı. Yaşanan olaydan dolayı Mersin Hantaş takımının da çok üzgün olduğunu belirten Karahan, şu ifadeleri kullandı:

''Üç, beş kendini bilmez, 18 yaşından küçük çocuğun yaptığı bir olay bu. Bu saldırıyı Mersin şehri veya Hantaş takımıyla ilişkilendirmek çok yanlış. Maçın sonlarına doğru o çocuklar bile kendi içlerinde 'boş otobüsü neden taşladınız?' diye tartışıyorlardı. Tabi çok yanlış bir olay. Olmaması gereken birşey. Pazar günü Mersin takımı İstanbul'a maçın rövanşını oynamaya gelecek. Onlar da isimlerinin bu şekilde anılmasından dolayı çok üzgünler. Rövanş maçına 'Geçmiş olsun' pankartıyla çıkmak istediklerini söylediler.''

Karahan, polis ekiplerinin olay sonrasında 2 kişiyi gözaltına aldığını, ifadelerinin alınmasının ardından şüphelilerin serbest bırakıldığını aktardı.

Erkekler Hentbol Süper Lig'de Mersin Hantaş ile Beşiktaş Mogaz arasında oynanan play-off 1. tur ilk maçı sırasında siyah-beyazlı ekibin otobüsünün arka camında atılan taşlar nedeniyle hasar meydana gelmişti.

AA

Sıradaki Haber
İşte Milli Takım'ın 2016'daki rakipleri
Yükleniyor lütfen bekleyiniz