Diğer Sporlar

Julien Müzayede Evi açıldı

21 Mayıs 2020 Perşembe 11:27 - Son Güncelleme 21 Mayıs 2020 Perşembe 11:31

Spor efsanelerinin unutulmaz eşyalarını açık artırmaya sunan Julien Müzayede Evi, kapılarını açtı. Online olarak açılacak olan müzayede evinde en dikkat çeken parçalar ise bu sene hayatını kaybeden basketbol efsanesi Kobe Bryant'a ait.

Julien Müzayede evi, spor efsanelerinin unutulmaz parçalarını sevenleriyle buluşturuyor. Her yıl dünya rekoru kıran sporcuların eşyalarını sergileyen müzayede evi, açıldı. Basketbol, ​​futbol, ​​beyzbol, hokey ve diğer branşlardan ünlü sporcuların üniformaları, madalyaları, ayakkabıları, spor malzemeleri ve daha fazlası açık artırma podyumunda yer alacak.

Dünyaca ünlü müzayedede 300'den fazla tarihi spor eseri yer alacak. Açıklanan en önemli isimler arasında ise basketbol efsanesi Kobe Bryant yer alıyor.

Bryant'ın 1999- 2000 sezonun finallerinde giydiği formaya sahip olduklarını belirten Julien Müzayede Evi ortaklarından Martin Nolan, bu formanın tahmini olarak on ile yirmi bin dolar arasında satılacağını söyledi. Kobe Bryant'ın ile ilgili diğer dikkat çeken anı da, Çin Grumman Tiyatrosu'ndaki baskılara bıraktığı el izi.

Martin Nolan ayrıca, müzayedede Maradona'dan,Ronaldo'ya kadar harika eşyaların olduğuna dikkat çekti. Müzayedenin yıldız parçası ise 1930 -1970 yılları arasında yapılan dünya kupalarında verilen bir Jules Rimet kupası replikası...


Kaynak: TRT SPOR 

Sıradaki Haber
Kolombiyalı bisikletçi Pantano'ya 4 yıl men cezası
Yükleniyor lütfen bekleyiniz