Diğer Sporlar

Luge bayrak yarışında altın Almanya'nın

13 Şubat 2014 Perşembe 20:54 - Son Güncelleme 13 Şubat 2014 Perşembe 21:02

Biatlon erkekler 20 kilometrede Fransız Fourcade altın madalya kazandı.

22. Kış Olimpiyat Oyunları'nda biatlon 20 kilometre erkekler bireysel mücadelesinde Fransız Martin Fourcade, luge bayrak yarışında ise Almanya takımı altın madalya kazandı.

Laura Biatlon Merkezi'nde gerçekleştirilen 20 kilometre yarışını 49.31.7'lik sürede tamamlayan Fransız sporcu, derecesiyle ilk sırada yer alarak altın madalyanın sahibi oldu.

Mücadelede 49.43.9'luk derecesiyle Alman Erik Lesser gümüş, 50.06.2'lik derecesiyle de Rus Evgeniy Garanichev bronz madayla kazandı.

Altın madalya kazanan Fourcade, Soçi 2014'te ikinci şampiyonluğunu yaşadı. Fransız sporcu erkekler 12,5 kilometre takipte de altın madalya elde etmişti.

- Luge

Sanki Sliding Center'da gerçekleştirilen luge bayrak yarışını toplam 2.45.649'lik süreyle tamamlayan Natalie Geisenberger, Felix Loch, Tobias Wendl ve Tobias Arlt'dan oluşan Alman takımı şampiyon oldu.

Alman ekibin ardından 2.46.679'luk derece yapan Tatyana Ivanova, Albert Demchenko, Alexander Denisyev ve Vladislav Antonov'dan oluşan Rus takımı gümüş, 2.47.295'lik dereceyle yarışan Eliza Tiruma, Martins Rubenis, Andris Sics ve Juris Sics'ten oluşan Letonya takımı da bronz madalyanın sahibi oldu.

Şampiyon Alman ekibin derecesi aynı zamanda parkur rekoru olarak kayıtlara geçti.

- Soçi'de bahar havası

Hava sıcaklığının yükseldiği Soçi'de bugün adeta bir bahar havası yaşandı.

Kar sporlarının hepsi güneşli bir havada geçerken, olimpiyatların gerçekleştirildiği tesisler içinde, yaklaşık 1500 metrelik rakımıyla en yüksek noktada bulunan Laura Biatlon ve Kayaklı Koşu Merkezi'nde sporcuların yanı sıra izleyiciler de güneşin keyfini çıkardı.

Kar yağışı olmaması nedeniyle, yarışma alanları yapay karla destekleniyor.

Sıradaki Haber
Sürat pateninde Çin damgası
Yükleniyor lütfen bekleyiniz