Diğer Sporlar

Sürat patenciler son hazırlıklarını yapıyor

05 Mart 2014 Çarşamba 17:21 - Son Güncelleme 05 Mart 2014 Çarşamba 17:29

Erzurum'da düzenlenecek, yarışlar öncesi takımlar hazırlıklarını sürdürüyor.

Erzurum'da düzenlenecek, "Short Track Dünya Gençler Şampiyonası"na katılacak ülkelerin takımları son hazırlıklarını yapıyor.

Palandöken Buz Pateni Salonu'nda yapılacak olan ve 39 ülkeden, 86'sı bayan olmak üzere 201 sporcunun katılacağı yarışlar cuma günü başlayacak. Yarışlar öncesi takımlar hazırlıklarını sürdürüyor.

Türkiye Buz Pateni Federasyonu Başkanı Fahrettin Kandemir, yaptığı açıklamada, şampiyona için hazırlıkların tamamlandığını söyledi.

Yarışlara katılacak olan sporcuların antrenmanlarını izleyen Kandemir, şöyle devam etti:

"Türkiye'nin ilk kez katılacağı Dünya Gençler Şampiyonası öncesi bütün hazırlıklar tamamlandı. 39 ülkeden 201 sporcunun katılacağı şampiyonada Türk sporcularımızdan yarı final bekliyoruz. Buzda antrenmanlarını sürdüren takımların genel olarak durumları çok iyi. Böylesine önemli bir organizasyona ev sahipliği yapmaktan dolayı son derece mutluyuz. Bizim için önemli bir prestij olacak bu yarışlar. Halkımızı salonu doldurmaya davet ediyorum. Şampiyona ücretsiz olup herkese açıktır. Halkımız burada çocuklarımızı desteklerse her şey daha renkli olur. Önemli bir katılım var ve artık şampiyonanın başlama saatini bekliyoruz."

Şampiyona öncesi ilk resmi antrenmanını yarın yapacak olan Türkiye Milli Takımı'nda ise moraller oldukça yüksek.

Federasyon Yönetim Kurulu Üyesi Murat Akın da Milli Takım'ın performansının çok iyi olduğunu ve sporcuların çok iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini anımsatarak, "Çocuklarımıza olan güvenimiz tam. Yarı final için tek isteğimiz halkımızın tribünleri doldurup bizi desteklemesi" diye konuştu.

AA

Sıradaki Haber
Yeni lider Rusya
Yükleniyor lütfen bekleyiniz