Diğer Sporlar

Kriketçiler Türkiye şampiyonasına hazırlanıyor

06 Aralık 2021 Pazartesi 10:58 - Son Güncelleme 06 Aralık 2021 Pazartesi 11:01  |  Kaynak : TRT SPOR

Amasya İl Karması Kriket Takımı, Büyük Kadınlar ve Erkekler Açık Alan Kriket Türkiye Şampiyonasına hazırlanıyor. Kriket takımında hedef hem şampiyon olmak hem de Milli takıma sporcu göndermek.

8-15 Aralık tarihleri arasında Hatay – Arsuz’da yapılacak olan şampiyonaya 2 nolu semt sahasında günlük 4 saat çalışarak hazırlanan Amasya İl Karması Kriket Takımında hedef şampiyonluk.

Amasya İl Karması Kriket Takımı Antrenörü Yunus Emre Ceylan, “8-15 Aralıkta Hatay’ın Arsuz ilçesinde Kriket Büyükler Türkiye Şampiyonası yapılacak. Bu şampiyonada Erkekler ve Kadınlar Milli Takım seçmeleri yapılacak. Geçen seneki Milli Takım seçmelerinde 5 tane sporcu göndermiştik. Bu milli takıma da inşallah daha fazla sporcu göndermek istiyoruz. Yabancı transferlerimiz de var. Amasya adına, spor adına, kriket adına elimizden geldiğince destek vermeye çalışıyoruz.” dedi.

Kriket sporcusu Sıla Yıldırım, “Şampiyonaya hazırız, antrenmanlarımıza devam ediyoruz. Katılan tüm sporculara başarılar dileriz. Takımımıza güveniyoruz. Başaracağız inşallah bu sefer. Bugünde burada sabah geldik, antrenmanımıza başladık hocamızla birlikte devam ediyoruz.” diye konuştu.

Amasya İl Karması Kriket Takımında hedef şampiyon olmak. Şampiyona boyunca en iyi performans gösteren sporcular Kriket Milli Takımına seçilecek. 

Sıradaki Haber
Beşiktaş, Belarus'ta kaybetti
Yükleniyor lütfen bekleyiniz