Diğer Sporlar

Elmas Lig Brüksel ayağı TRT SPOR Yıldız'da

02 Eylül 2021 Perşembe 14:13 - Son Güncelleme 02 Eylül 2021 Perşembe 14:19  |  Kaynak : TRT SPOR

Atletizmin en saygın yarışması Elmas lig'de sona yaklaşılıyor. Olimpiyat madalyalı en az 30 ismin katılacağı Brüksel'de yapılacak 11'nci ayak yarışları, yarın saat 21'den itibaren TRT Spor Yıldız'dan naklen yayınlanacak.

Elmas Lig'de final ayağı öncesi son yarışlar Brüksel'de yapılacak.

Tokyo olimpiyat oyunları'nda madalya kazanan en az 30 isim yarışmalarda yer alacak.
efektt

Gecenin öne çıkan yarışmalarından biri kadınlar 200 metre mücadelesi olacak.

Olimpiyat oyunlarının gümüş madalyalısı Christine Mboma ve bronz madalyalısı Shericka Jackson; sakatlığı yüzünden olimpiyatta yer alamayan dünya şampiyonu Dina Asher-Smith ve Tokyo'da yarışamayan Birleşik Amerika şampiyonu Sha'Carri Richardson listedeki isimlerden...

Kadınlar yüksek atlamada; son olimpiyat şampiyonu ve bu sezon dünyanın en iyi derecesine sahip Mariya Lasitskene, olimpiyat üçüncüsü 20 yaşındaki genç yıldız Yaroslava Mahuchikh ve heptatlonda çifte olimpiyat şampiyonu Nafi Thiam arasında çekişmeli bir yarış bekleniyor.

Kadınlar 5 bin metre ise, 2 kez dünya şampiyonu olan Hellen Obiri ile dünya rekortmeni Letesenbet Gidey'in çekişmesine sahne olacak. Obiri, Tokyo'da bu mesafede gümüş kazanırken Gidey 10 bin metrede bronz madalya almıştı.
efekt

Erkekler 100 metrede bu sezonun dünyadaki en hızlı ismi Trayvon Bromell, Afrikalı rekortmen Akani Simbine ve bu sezon 9,84 koşan Fred Kerley'in mücadelesi yaşanacak.

Erkekler 400 metrede de büyük çekişme bekleniyor. Tokyo'da bronz madalya alan Kirani James ile diğer olimpiyat finalistleri Michael Cherry, Christopher Taylor ve Liemarvin Bonevacia da start listesinde yer alıyor. 

Sıradaki Haber
Hamide Doğangün 6. oldu
Yükleniyor lütfen bekleyiniz