Diğer Sporlar

Pekin Kış Oyunları'nda "kapalı döngü fanus sistemi"

12 Ocak 2022 Çarşamba 11:23 - Son Güncelleme 12 Ocak 2022 Çarşamba 11:27  |  Kaynak : TRT SPOR

Pekin 2022 Kış Olimpiyat Oyunları'na doğru geri sayım hızlandı. Sık düzenlenen toplantılar ile oyunlar sırasında kullanılacak "kapalı döngü fanus sistemi" ve pandemi kuralları ile ilgili bilgilendirmeler devam ediyor.

Pekin 2022 Kış Olimpiyatları ile Paralimpik Kış Oyunlarına kısa bir süre kaldı. Bu önemli organizasyon için bilgilendirme toplantısı düzenledi. Toplantıda, 4 Ocak'ta başlatılan " fanus kapalı döngü sistemi " deneme çalışmalarının şimdiye kadar sorunsuz işlediği, dünyanın dört bir yanından bin 500 gazeteci ve yayıncının Pekin'e ulaştığı belirtildi.

Öte yandan, Kapalı döngü sisteminde deneme çalışmaları 20 Ocak'a kadar sürdürülecek. Ayrıca oyunları 10 bin gazeteci ve yancının izlemesi bekleniyor. Organizasyonun Pandemi Önleme ve Kontrol Ofisi temsilcisi Huang Chun da kovid-19 tedbirleri ile ilgili bilgilendirme yaptı.

Chun, Omicron'un dünyaya yayıldığını ve Çin'de de bulunduğunu söyledi. Kontrol Ofisi Temsilcisi, pandemi durumunu yakından takip ettiklerine de dikkat çekti. Pekin'de oyunlar süresince 50 acil durum aracı görev yapacak.  

Sıradaki Haber
2022 Pekin Kış Olimpiyatları için 7 kota
Yükleniyor lütfen bekleyiniz