Diğer Sporlar

Salon Hokeyi A Milli Takımı Amasya’da kampa girdi

09 Aralık 2021 Perşembe 14:53 - Son Güncelleme 09 Aralık 2021 Perşembe 16:18  |  Kaynak : TRT SPOR

Kadınlar Salon Hokeyi A Milli Takımı 9-16 Aralık 2021 tarihleri arasında Amasya'da kampa girdi.

Almanya’da yapılacak olan Avrupa Şampiyonasına hazırlanan milliler, ilk antrenmanına Amasya Belediyesi semt sahasında ısınma hareketleriyle başladı.

Kadınlar Salon Hokeyi A Milli Takımı Baş antrenörü Yasin Yükseler, "İki tane kamp yapacağız burada A Milli takım. Almanya öncesi, Almanya’da Avrupa Şampiyonası müsabakalarımız var. Uluslar arası arenadaki Türk Hokeyi için tarihi bir turnuva, en üst turnuva. Bizim amacımız bu turnuvada ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek. Burada 18 sporcumuz var. Farklı illerden, farklı kulüplerden. Amasya’mız Hokey şehri. Burada değerli hocalarımız, çok önemli milli takım sporcularımız yetişiyor. İl Müdürlüğü bünyesinde çok güzel bir salon var, biz bu salonu değerlendirmek için şehrimize geldik. Umarım şehrimiz bize uğur getirir. Bizde gittiğimiz turnuvadan başarılı bir şekilde dönmüş oluruz.” dedi.

A Milli Kadınlar Salon Hokeyi Milli Takımı daha sonra Amasya Kapalı Spor Salonunda antrenmanına devam etti.

A Milli Takım Kaptanı Perihan Çınar, “Buraya Almanya’da yapılacak yarışma için Amasya’ya kamp yapmaya geldik. Daha önce de bir kampımız daha oldu. Orada 1 hafta 10 günlük Trabzon’da kamp geçirdik. Çok verimli ve güzel bir kamp geçirdik. Sonrasında Süper ligimiz vardı oraya gittik. Orayı da bitirdikten sonra şuan buradayız. Bir hazırlık sürecindeyiz. Antrenman yapıyoruz Amasya’ya geldik. Amasya’da daha önce canlı yayınımız olmuştu Süper lig. Çok güzel de anılarımız var. Seviyoruz Amasya’yı genel olarak, atmosferi de çok güzel. Özellikle zaten şehir olarak Şehzadeler Şehri olduğu için gayet memnunuz burada olmaktan. Sahayı da seviyoruz, Hokey sahası özellikle zaten bu zeminde çalışmak için geldik. Parke zemin bize uygun değil gideceğimiz Almanya’daki yarışmaya. Genel olarak burada olmaktan mutluyuz.” Diye konuştu. 

Sıradaki Haber
Otokros yarışları 11 Aralık'ta
Yükleniyor lütfen bekleyiniz