Diğer Sporlar

Salon Hokeyi Süper Ligi'nde 3. etap

03 Mart 2016 Perşembe 15:14 - Son Güncelleme 03 Mart 2016 Perşembe 13:17

Ligin 3. etabı 18 takımın katılımıyla Gaziantep'te başladı.

Salon Hokeyi Süper Ligi 3. etap müsabakaları Gaziantep'te başladı.

Karataş Şahinbey Spor Salonu'nda gerçekleştirilen organizasyonun ilk gününde Highway Spor Kulübü, Amasya Gençlik ve Spor Kulübünü 5-2, Akdora Gençlik ve Spor Kulübü, Nizip Gençlik ve Spor Kulübünü 5-3, Gaziantep Polisgücü Spor Kulübü ise Anadolu Ateşi Gençlik Spor Kulübünü 3-2 yendi.

18 takımın mücadele ettiği müsabakalar 6 Mart'ta sona erecek.

Türkiye Hokey Federasyonu Başkanı Kıvanç Hürdoğan, yaptığı açıklamada, hokey sporunun "can damarı" olarak nitelendirdiği Gaziantep'te olmaktan gurur duyduğunu söyledi.

Milli takım oyuncularının ve antrenörlerin çoğunun Gaziantep'teki spor kulüplerinden oluştuğunu ifade eden Hürdoğan, "Daha önce iki etapta yaptığımız müsabakaları bu yıl dört etaba çıkardık. Gaziantep'teki müsabakaların çekişmeli geçeceğini düşünüyorum. Tüm takımlara başarılar diliyorum. İnşallah hak eden kazanır" dedi.

Hürdoğan, hokeye olan ilginin özellikle canlı yayınlarla ciddi şekilde arttığını vurguladı.

Gaziantep'teki son iki gün yapılacak maçların canlı yayınlanacağını hatırlatan Hürdoğan, "Canlı yayınlardan sonra aldığımız reytinglerle bunu ölçebiliyoruz. Karşılaşmaların ardından federasyonumuza çok sayıda faks, telefon ve mesaj geliyor. Bu bizi gerçekten çok sevindiriyor. Hokey sporuna ilginin artarak devam edeceğini umuyorum" diye konuştu.

Sıradaki Haber
Spor dünyasında aynı günde iki ölüm!
Yükleniyor lütfen bekleyiniz