Diğer Sporlar

Şampiyonlara coşkulu karşılama

26 Mayıs 2022 Perşembe 22:16 - Son Güncelleme 26 Mayıs 2022 Perşembe 22:19  |  Kaynak : TRT SPOR

Bir Türkiye birinciliği, iki Türkiye ikinciliği kazanan Geleneksel Türk Okçuluk takımları davul, zurna ve halaylarla karşılandı.

Karaman’da düzenlenen Okul Sporları Geleneksel Türk Okçuluğu Türkiye Şampiyonası'na katılan Amasya’nın Hamamözü İlçe Hamit Kaplan Ortaokulu ve İmam Hatip Ortaokulu Kız ve Erkek okçuluk takımları Yıldız Kızlarda Türkiye 1'inciliği, Yıldız Erkeklerde Türkiye ikinciliği ve Küçük Erkeklerde Türkiye ikinciliği kazandı.

Şampiyonlar Hamamözü ilçesine dönüşlerinde Hamamözü ilçe Kaymakamı Okan Dağlı, Hamamözü Belediye Başkanı Fatih Bayraktar, ilçe protokolü, öğretmen, öğrenciler ve Hamamözü halkı tarafından davul, zurna ve halaylar eşliğinde coşkuyla karşılandı.

Hamamözü ilçe Kaymakamı Okan Dağlı’ının bundan 1 yıl önce malzeme, ekipman ve çalışma sahası desteğiyle kurulan Geleneksel Türk okçuluğu meyvelerini vermeye başladı. Yıldız kızlarda Türkiye birinciliği, Yıldız Erkeklerde Türkiye ikinciliği ve küçük erkeklerde Türkiye ikinciliği olmak üzere 3 kupayla Hamamözü’ne döndüler. 

Sıradaki Haber
Muaythai Milli Takımı Birleşik Arap Emirlikleri'ne gitti
Yükleniyor lütfen bekleyiniz