Diğer Sporlar

Schumacher yapay komada

24 Ocak 2014 Cuma 14:54 - Son Güncelleme 24 Ocak 2014 Cuma 15:34

Eski F1 pilotu Schumacher'in sağlık durumu belirsizliğini koruyor.

Fransız Alpleri'nde yer alan Meribel'de 29 Aralık'ta kayak yaparken düşerek başını taşa çarpan ve ağır yaralanan efsanevi Formula 1 pilotu Michael Schumacher 26 gündür yapay komada uyutuluyor.

Fransa'nın Grenoble şehrindeki üniversite kliniğinde tedavisi süren efsane pilotun doktoru Jean-Francois Payen, 31 Aralık'ta yaptığı açıklamada tedavinin uzun sürebileceğine dikkati çekmişti. Schumacher'in yapay komadan ne zaman çıkacağına dair belirsizlik devam ediyor.

Son olarak Alman Focus dergisi Schumacher'in durumuyla ilgili komadan hiç çıkamama ihtimaline yer vermiş, Alman pilotun bu kadar uzun süre komada kalmasına bağlı olarak, aldığı darbenin şiddetinden dolayı beyninde ciddi hasarlara yol açmış olabileceğine değinmişti.

Doktorları tarafından günlük olarak gözlenen efsane pilot, durumu stabil olmasına karşın, hayati tehlikeyi atlatabilmiş değil. Schumacher'in menajeri Sabine Kehm ise en son yaptığı açıklamada, efsane pilotun durumu hakkında bilgi verirken ilk kez Alman pilotun sağlığıyla ilgili "ciddi" ifadesini kullanmıştı.

Sıradaki Haber
'Ödüle ortak olan, cezaya da ortak olacak''
Yükleniyor lütfen bekleyiniz